FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO

Mircea Lucescu, din nou în vestiarul lui Dinamo: „Asta ne-a zis azi”

Articol de , - Publicat joi, 22 februarie 2024 14:04 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 15:50

Fundașul brazilian Gabriel Moura (35 de ani) a prefațat următorul meci al lui Dinamo, cu CFR Cluj și a vorbit despre vizita pe care Mircea Lucescu le-a făcut azi „câinilor”.

  • CFR Cluj - Dinamo se joacă vineri, de la 20:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport.

Gabriel Moura speră ca formația alb-roșie să continue evoluțiile bune și în meciul contra elevilor lui Adrian Mutu și a vorbit despre ce înseamnă pentru el să joace la echipa alb-roșie și să fie apreciat de fani.

Moura a surprins la conferință și a vorbit pentru prima dată în română: „Am învățat singur”.

Gabi Tamaș dorit înapoi la Dinamo! Negocieri cu Andrei Nicolescu pentru o poziție-cheie
DINAMO
Gabi Tamaș dorit înapoi la Dinamo! Negocieri cu Andrei Nicolescu pentru o poziție-cheie

VIDEO. Gabriel Moura prefațează CFR Cluj - Dinamo și anunță: „Vreau în istoria lui Dinamo”

„Sunt foarte fericit că fanii lui Dinamo vorbesc frumos despre mine. Când avem rezultate bune avem încredere, iar fanii sunt mai fericiți.

Am zis de când am venit că Dinamo e un club foarte mare. Pentru mine o mândrie să port acest tricou. Am venit aici după ce a fost la Gaz Metan, iar după retrogradare am plecat în Portugalia, unde soția avea probleme. În vara trecută nu se știa dacă jucăm în Liga 2, dacă intrăm în faliment. Au fost discuții cu Rapid, dar au căzut.

Am revenit la Dinamo, am jucat mult și cred că am făcut-o bine. Acum sunt aproape să devin străinul cu cel mai multe meciuri în tricoul lui Dinamo. Ar fi foarte frumos să fac asta. Cine nu ar vrea să intre în istoria lui Dinamo?”, a declarat Gabriel Moura la conferință.

Brazilianul a strâns 79 de meciuri în echipamentul „câinilor”, adunând 3 assist-uri.

Atmosfera e foarte bună. Toată lumea are încredere, dar încă nu am reușit nimic. Am câștigat două meciuri, dar acum avem CFR Cluj în față, pentru care am tot respectul. Sunt de 6 ani aici, iar CFR Cluj a câștigat campionatul de 5 ori. Din punctul meu de vedere, noi am jucat foarte bine în multe meciuri, dar am pierdut. Acum au venit și rezultatele și suntem pe un drum bun.

Mircea Lucescu e o legendă și pentru noi e foarte important să-l avem aici lângă noi. Sper să continuăm cu victoriile. Azi ne-a zis să mergem pe acest drum și că e foarte important ca după aceste victorii să mai reușim o victorie.

- Gabriel Moura

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Zeljko Kopic a comentat revenirea lui Mircea Lucescu la antrenamentele lui Dinamo: „A devenit un fel de tradiție”

Citește și:

Promisiunea făcută de fotbalistul lui Dinamo: „Ajung pe locul 1 și mă retrag!”
Dinamo
Promisiunea făcută de fotbalistul lui Dinamo: „Ajung pe locul 1 și mă retrag!”
Dinamo și U Cluj se pregătesc să invadeze casa lui CFR Cluj! Ca atunci când „câinii” au fost ultima oară pe locul 1 în campionat
CFR CLUJ - DINAMO
Dinamo și U Cluj se pregătesc să invadeze casa lui CFR Cluj! Ca atunci când „câinii” au fost ultima oară pe locul 1 în campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  22 Februarie 2024, 22:46

Dupa mintea ta, era blat si daca bateam fcsb

LITTLE_BIG
LITTLE_BIG  •  22 Februarie 2024, 21:01

„Asta ne-a zis azi”: stati linistiti, jucati cum puteti, am vorbit deja cu Mutu si stie ce are de facut. Doar e de al nostru...

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Februarie 2024, 15:11

Astept cu nerabdare sa vad cum va fi rasplatit CFR pentru aproape sigurul blat cu Dinamo ca sa-i salveze de retrogradare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează