FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-0

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // Mircea Rednic l-a îndemnat pe Edi Iordănescu să ajute echipa: „Ce, Edi nu are bani?!” » Răspunsul a venit imediat

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 23:44

Gaz Metan Mediaș a pierdut în deplasarea de la Dinamo, scor 0-2, dublă Montini. Edi Iordănescu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în săptămâna premergătoare partidei, cu jucători care au refuzat să se antreneze din cauza problemelor financiare de la club. 

„Astăzi nu meritam absolut nimic din acest joc. Toată săptămâna s-au antrenat doar cei care și-au dorit să se antreneze. Din păcate asta s-a întîmplat. I-am avertizat că, dacă nu ne conectăm la miza momentului, vom avea de suferit.

Mai sunt trei săptămâni și va trebui la finalul lor să decidem ce vom face . Inclusiv eu! Dacă lucurile nu se lămuresc, trebuie să mă gândesc și la mine. Să fiu și eu egoist. Nu putem să facem performanță așa. Nu putem să păcălim fotbalul.  O parte dintre străini nu s-au antrenat. Le-am înțeles supărarea. Au familii, mulți locuiesc în incinta stadionuluui. Eu nu mă dezic de ei, ei sunt băieții alături de care am ajuns primii în play-off”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport. 

Edi Iordănescu,  provocat de Mircea Rednic

Mircea Rednic l-a muștruluit după meci pe Edi Iordănescu: „Putea să împrumute clubul și plătea jucătorii. Decât să ieșim și să ne plângem, mai bine faci ceva. Îi lua înapoi din drepturile TV. Ce, Edi nu are bani?!”.

Antrenorul medieșenilor afirmă că a apelat deja la metoda făcută celebră de Mircea Rednic, aceea de a aduce bani de acasă pentru echipă: „Am făcut eforturi și am adus bani de acasă ca să rezolv anumite lucruri. Le-am explicat că nu e vina conducerii, că nu ține de ei. Ieri le-a intrat un salariu. Pe data de 20 ar trebui să mai intre două. Am fost alături de ei, dar săptămâna asta i-am înțeles mai puțin”.

Vezi AICI clasamentul complet din play-out

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Vezi și: 

Mircea Rednic a găsit duo-ul cu care atacă play-off-ul sezonul viitor: „Au calitate și au demonstrat-o astăzi!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
martinpen
martinpen  •  11 Mai 2019, 08:48

"Putea să împrumute clubul și plătea jucătorii" Cum poti sa gandesti in felul asta? Daca nu are clubul bani, nu mai face pe eroul in presa, pasul urmator e sa pleci. Sa vezi cum gaseste clubul bani... De ce nu face LPF ca in alte tari? Bugetul pentru salarii sa fie trimis INAINTE de competitie la LPF, in caz ca nu are bani clubul, LPF sa plateasca jucatorii...

corectu
corectu  •  11 Mai 2019, 07:35

Cum se intampla ca inaintea unui meci cu Dinamo apar problemele financiare.

samertx
samertx  •  11 Mai 2019, 01:06

Iordănescu cotizează la Gazprom, asta-i nouă. Le prevăd o retrogradare în următorii ani, ăștia cu resursele au interdicții în clauze. Pa! Să ne scrieți din B ,C peste doi ani, vă aprobă guvernul stadion în 2021! :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează