FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Giani Kiriță pune tunurile pe Cortacero, în ziua în care spaniolul vrea să ia clubul înapoi: „Să înțeleagă un lucru!”

Giani Kiriță îl vrea plecat pe Cortacero +31   FOTO
Giani Kiriță îl vrea plecat pe Cortacero

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 09:55 / Actualizat joi, 18 martie 2021 10:55

Giani Kiriță (44 de ani), fost căpitan la Dinamo, îi transmite un mesaj puternic lui Pablo Cortacero în ziua în care ibericul vrea să recapete puterea în Ștefan cel Mare

Giani Kiriță a intrat în direct la GSP Live, iar mesajul său a fost unul care nu lasă loc de interpretări. Fundașul războinic de la începutul anilor 2000 îl vrea plecat pe Pablo Cortacero, omul care a provocat cea mai mare criză din istoria „câinilor”. 

Totodată, Kiriță consideră că jucătorii lui Dinamo ar trebui să-și schimbe radical atitudinea și să-i respecte mai mult pe fanii-acționari. Roș-albii sunt în criză în campionat, unde n-au mai câștigat din ianuarie 2021. 

Giani Kiriță: „Un om care nu investește nu are ce căuta la Dinamo!”

Toți ne-am dori să scăpăm de Cortacero. Dacă ar avea un minimum de bun simț, ar rezolva totul cu o semnătură. Un om care nu investește nu are ce să caute la Dinamo. Să înțeleagă că nu are ce căuta la Dinamo. 

Nu ar fi o soluție bună să mergem în Liga 2. Soluția e ca Pablo Cortacero să cedeze clubul cuiva. Ceva e putred acolo. Jucătorii sunt împărțiți și nu înțeleg că trebuie să intre în teren și să respecte suporterii, care fac eforturi mari pentru a ține clubul în viață”, a afirmat Giani Kiriță, la GSP Live. 

Cortacero vs. DDB, faza pe tribunal! Zi importantă pentru viitorul lui Dinamo

Dinamo e în fața în față cu o zi decisivă pentru viitorul ei! Pablo Cortacero vrea să fie repus azi în drepturi de către justiția română, în procesul pe care spaniolii l-au intentat celor de la DDB. 

Astăzi este o zi importantă pentru suflarea dinamovistă. Se judecă speța lui Pablo Cortacero, care i-a dat în judecată pe cei din conducerea actuală a clubului, susținând că a fost îndepărtat abuziv de la șefia grupării, acolo unde era președintele Consiliului de Administrație cu drept de semnătură, atât la contracte, cât și în relația cu băncile.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - FC Argeș

Foto: Cristi Preda
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Autocarul lui Dinamo, pe furtuna din Ștefan cel Mare Foto: Vlad Nedelea
+27 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Bogdan Stelea, șocat de ultimele evenimente de la Dinamo: „E ceva de domeniul fantasticului!” + nu crede că echipa poate fi susținută de suporteri

Pablo Cortacero vs. DDB, faza pe tribunal! Zi importantă pentru viitorul lui Dinamo: spaniolii vor să recapete puterea în club!

EXCLUSIV Strigăt de ajutor pentru Dinamo: „Ajutați-ne, trăim cea mai mare înșelătorie din fotbal!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dd_696
dd_696  •  18 Martie 2021, 20:03

mergi la asia-express... ia-l pe velea ca sunteti cam pe acolo

Vezi toate comentariile (1)
Comentează