FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Gigi Mulțescu, întrebat direct despre posibila venire a lui Mircea Rednic: „Conducerea nu mi-a transmis nimic”

Mulțescu vrea să rămână la Dinamo
Mulțescu vrea să rămână la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 16:07 / Actualizat vineri, 07 august 2020 18:15

Mircea Rednic (58 de ani) nu a prelungit contractul cu Poli Iași, iar fanii dinamoviști l-ar vrea înapoi la Dinamo. Gigi Mulțescu, actualul antrenor al „câinilor”, a comentat zvonul. 

Gigi Mulțescu a fost adus pentru a salva echipa de la retrogradare, dar a apucat să stea pe bancă în doar două partide, 2-1 cu Voluntari și 1-1 cu Viitorul. Campionatul a fost întrerupt, „câinii” au rămas în prima ligă, iar Mulțescu pregătește acum sezonul următor. Întrebat despre o posibilă înlocuire cu Mircea Rednic, acesta a pasat nelămurirea către conducere. 

Mulțescu vrea să rămână la Dinamo

„Sunt foarte ocupat în ultimul timp, am decis împreună cu cei din conducere să ne despărțim de cei 7 jucători, iar acum lucrăm la transferurile pentru sezonul viitor. Conducerea nu mi-a transmis nimic, așa că voi continua pe banca lui Dinamo”, a spus Gigi Mulțescu, la Realitatea Sportivă.

VIDEO Dezvăluiri în premieră din haosul de la Dinamo: "Ne trezeam cu tăieri de la mâncare și fără apă caldă!

Citește și alte știri despre Dinamo:

Marea epurare, în varianta Dinamo: „câinii” au renunțat la 7 jucători!

Lovitură dată de Ionuț Negoiță, în ziua în care Dinamo a aflat că rămâne în Liga 1: „Au bătut palma! I-a pregătit alt destin”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
2087606034590002
Mitelia Constantin  •  08 August 2020, 08:20

MULTESCU TREBUIE SA RAMANA SA FACA ECHIPA CU TINERII CARE DINAMO II ARE IN CURTE ,READUS ION GHEORGHE INAPOI SI CU CE MAI ARE SA FACA O ECHIPA SA REZISTE IN PRIMA LIGA ANUL ACESTA SA SE RODEZE TINERII JUCATORI SI ANUL CELALALT SA CREASCA PRETENTILE. DACA VINE REDNIC IARA ADUCE 50 JUCATORI NU ARE TIMP SA FACA ECHIPA COMPETITIVA SE MAI PIERDE UN AN SI TINERII JUCATORI CARE JOACA PE SALARI MICI CARE NU AFECTEAZA BUGETUL CLUBULUI ASA TARE,ASTA DOAR IN CAZUL CA NU VINE UN INVESTITOR POTENT

creeperno
creeperno  •  07 August 2020, 22:44

Multescu antrenor, rednic presedinte!

cordell.hull
cordell.hull  •  07 August 2020, 21:04

Rednic are respectul dinamoviștilor dar acum pare a fi rândul lui Gigi multescu...nu putem schimba iar toată echipa dacă ar veni rednic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează