FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gigi Mulțescu face orice pentru Dinamo: a renunțat la o sumă importantă + negocieri intense cu un investitor turc

Gigi Mulțescu a dorit să atragă un sponsor al lui Beșiktaș ca să finanțeze Dinamo, doar că turcii au fost speriați de situația haotică a „câinilor”
Gigi Mulțescu a dorit să atragă un sponsor al lui Beșiktaș ca să finanțeze Dinamo, doar că turcii au fost speriați de situația haotică a „câinilor”

Articol de - Publicat luni, 28 iunie 2021 16:07 / Actualizat luni, 28 iunie 2021 17:30

Dinamo a mai irosit în ultima perioadă o posibilitate de a se salva din punct de vedere financiar.

După ce a jucat rolul de salvator pe banca tehnică a „câinilor" în ultimul an, Gigi Mulțescu a dialogat cu unul dintre sponsorii lui Beșiktaș Istanbul, campioana Turciei, care era interesat să vină în postura de finanțator al grupării din Ștefan cel Mare, atras de amiciția și de încrederea cu cel poreclit „SMURD", dar și de brand-ul roș-albilor. 

Mulțescu are dublă cetățenie, română și turcă, a intermediat discuțiile, spun sursele GSP, doar că gestul de bunăvoință a fost în zadar.

„Turcul nu era unul dintre bogații țării, dar are o avere de peste 20 de milioane de euro și era interesat de Dinamo. Doar că atunci când s-a interesat și a aflat că acțiunile sunt blocate fie de Cortacero, fie de Negoiță, întrucât acestea nu pot fi înstrăinate fără acordul vechiul patron, când a fost informat că palmaresul și numele clubului sunt doar împrumutate formației din prima ligă, când a auzit și de datorii, a părăsit elegant scena și a renunțat la idee. 

Și-a cerut scuze față de Mulțescu și gata", au povestit apropiații grupării din Ștefan cel Mare. 

6 milioane de euroeste cuantumul datoriilor oficiale ale lui Dinamo, înregistrate la finalul anului 2020 la Ministerul Finanțelor

Mulțescu a renunțat la 12.000 de euro pentru Dinamo

Gigi Mulțescu, 69 de ani, a fost în cinci mandate antrenorul „câinilor", iar în ultimele 15 luni a fost apreciat, verbal, ca un salvator de către suflarea dinamovistă. 

Totuși, atunci când a fost vorba de recompense financiare, mai exact salariile pentru care a ajuns la un acord cu clubul, seniorul a fost victima unor adevărate farse. 

Mai întâi, în luna octombrie 2020, în plină „epocă Cortacero", când dinamoviștii erau seduși de transferurile și promisiunile spaniolilor, Mulțescu a primit echivalentul sumei de 500 de euro, iar fiul său, Cătălin Mulțescu, antrenor cu portarii, 150 de euro în contul angajamentelor! 

Au intervenit Cornel Țălnar și Ioan Mărginean pentru a fi plătiți conform actelor, „SMURD" primind aproximativ 5.000 de euro. Mulțescu și-a mai dovedit de curând atașamentul față de club, atunci când a fost convins să renunțe la restanțe totale de 12.000 de euro!

VIDEO Iliuciuc despre perioada petrecută la Dinamo: „Lobonț putea să-și rupă mâinile și picioarele că tot el apăra”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV A plecat în Spania ca să-l convingă pe Pablo Cortacero să cedeze acțiunile lui Dinamo: „Are un investitor român” » Motivul din spatele deciziei

EXCLUSIV Puljic, mesaj ferm către DDB și șefii lui Dinamo: „Rezolvați sau va veni sfârșitul!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează