FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 1-0

VIDEO Ce s-a schimbat la Dinamo? „Câinii” dau din casă: „El a adus acest lucru”

Dinamo a învins-o pe UTA, 1-0, și a retezat orice speranță de play-off a lui Mircea Rednic / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo +24   FOTO
Dinamo a învins-o pe UTA, 1-0, și a retezat orice speranță de play-off a lui Mircea Rednic / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo

Articol de , , - Publicat sambata, 09 martie 2024 02:34 / Actualizat sambata, 09 martie 2024 19:04

Portughezul Gonçalo Gregorio, 28 de ani, a fost din nou decisiv pentru Dinamo, marcând unicul gol al victoriei cu UTA, 1-0. Atacantul care a fost la un pas să plece din România în iarnă a vorbit la finalul meciului despre obiectivul echipei din perioada următoare.

Decisiv pentru al doilea meci consecutiv pe „Arcul de Triumf”, după ce fusese protagonist și în succesul cu Hermannstadt, 1-0, Gregorio a fost întrebat ce s-a schimbat la Dinamo în ultimele săptămâni. Lusitanul consideră că tehnicianul Zeljko Kopic e cel care a reușit să redreseze corabia.

Note GSP după Dinamo - UTA 1-0 » Cum s-au descurcat „câinii” care au evadat din zona retrogradării directe + cine a dezamăgit din nou
DINAMO - UTA 1-0
Note GSP după Dinamo - UTA 1-0 » Cum s-au descurcat „câinii” care au evadat din zona retrogradării directe + cine a dezamăgit din nou

Gonçalo Gregorio, despre obiectivul din play-out și secretul revenirii lui Dinamo: „Antrenorul a adus o nouă dinamică”

„Încă o victorie, încă un gol, sunt foarte fericit. Fanii sunt fericiți, cu toții suntem fericiți, fiindcă echipa joacă bine, câștigăm meciuri, fanii sunt alături de noi, avem un spirit foarte bun. E bine că într-un final am reușit să urcăm un loc în clasament (n.r. de pe 15 până pe 14), sperăm să contiuăm în acest mod și să urcăm și mai mult.

Nu am fost cei mai slabi [înainte] , acum nu suntem cei mai buni, suntem doar concentrați să continuăm în această manieră, să muncim și să câștigăm următorul meci (n.r. - versus Hermannstadt, la Sibiu).

Dinamo a învins-o pe UTA, 1-0, a retezat orice speranță de play-off a lui Mircea Rednic / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA
+20 FOTO

Ce s-a schimbat? Am fost mulți jucători noi, acum avem o dinamică bună, antrenorul a adus o nouă dinamică și un spirit bun. Suntem încrezători!”, a punctat Gregorio.

Am o relație bună cu Abdallah pe teren și în afara lui, vorbim mult, suntem fericiți. Rezultatele sunt acolo, oamenii le pot vedea.

- Gonçalo Gregorio, atacant Dinamo

Costin Amzăr, descătușat după Dinamo - UTA 1-0: „Am creat o familie, atmosfera e foarte bună!”

Despre victoria cu UTA a vorbit și Costin Amzăr, cel care a evolut în ultimul sfert de oră al partidei:

„Am făcut un meci bun, am început să ne revenim și noi, ușor-ușor. Toți jucătorii care au venit s-au integrat foarte bine, am creat o familie, iar de acum încolo sper să avem doar meciuri ca cel din seara aceasta. Avem câteva victorii la rând și ne bucurăm pentru asta. Atmosfera e una foarte bună, cum să fie altfel la victorii?

Important e să aducem punctele acasă. Nu ne gândim la «barajul» de Europa, noi luăm fiecare meci în parte și jucăm doar la victorie!”, a spus fundașul de 20 de ani.

Revenit după o accidentare, Amzăr a oferit detalii despre situația sa medicală: „De câteva zile mă simt mai bine, tot e o durere acolo, dar, cu toată durerea, în meci intru și joc”.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Mircea Lucescu și-a spus marele regret, după ce a văzut victoria lui Dinamo cu UTA: „Acest lucru mă doare!”

VIDEO + FOTO Scene halucinante în Superliga! Ultrașii lui Dinamo și cei ai Stelei s-au luat la bătaie pe gazon

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
unurtr
unurtr  •  09 Martie 2024, 09:21

Ce s-a schimbat? Dă lumea dovadă de mai multă omenie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează