FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 3-0

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // Mircea Lucescu, fără rețineri după ce a fost prezent la meci: „Acesta nu mai e un stadion de fotbal!” + „Dacă aș putea să ajut Steaua, aș face-o cu tot sufletul!”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 23:50

Mircea Lucescu (74 de ani), fostul mare jucător și antrenor al celor de la Dinamo, a fost prezent în lojă la partida Dinamo - Hermannstadt 3-0, iar la final a oferit o serie de declarații tari.

„Dinamo era într-un moment rău, avea nevoie de victorie. Portarul (n.a - Piscitelli) a fost foarte bun. Și Dinamo și Steaua trec prin momente grele și au nevoie de puncte. Se vede nesiguranța, sunt unele greșeli puerile. Jucătorii resimt presiunea și e păcat că s-a ajuns aici”, a declarat Il Luce.

Apoi, Lucescu s-a plâns de stadionul din Ștefan cel Mare, exprimându-și regretul că stadionul fostei sale echipe nu va fi modernizat: 

Acesta nu mai e un stadion de fotbal. Această echipă merita să-i fie construit un stadion! E foarte delicat în aceste condiții. De la distanță, e greu să distingi ceea ce este pe teren și dispare plăcerea a ceea ce presupune prezența la un meci”.

Prezent în vestiarul FCSB-ului în urmă cu două săptămâni, înaintea partidei FCSB - Mlada Boleslav 0-0, Lucescu s-a luat de cei care i-au contestat acea vizită: „Cei care au comentat că am fost în vestiarul FCSB-ului habar n-au ce înseamnă peformanța. Fiecare jucător cunoaște istoria unui antrenor de succes, iar acest lucru ajută. O faci atunci când ți se cere și te roagă să spui câteva cuvinte. Dacă aș putea să ajut Steaua să iasă din situația în care se află, aș face-o cu tot sufletul! La fel aș proceda și pentru Dinamo sau orice echipă care ne-a reprezentat în Europa”.

Vezi și: 

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // Dan Nistor, săgeți după ce a trimis-o pe FCSB pe ultimul loc: „Mai știu eu pe cineva care se bucura de răul nostru”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
chris_bu67
chris_bu67  •  27 August 2019, 15:07

bătrânețea este în unele cazuri,un vin acru!

stoichkov10
stoichkov10  •  27 August 2019, 12:00

Mare patriot si il-duce. Poate nu stie declaratia celuialt mare partiot, cici, cum el nu ar dori alte echipe Romanesti calificate in Europa.

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  27 August 2019, 11:29
Postat de zizu pe 27 August 2019, 11:00

Să mi spună d nu maaaare antrenor cum vine asta: vine un ........***( nu mi moderați,fiindcă chiar nu mă refer punctual) îți face casa vraiște,dă cu cazmaua,cu barosul,face totul ca să o dărâme,îți jignește nevasta,mama,copilul,iar tu spui că.....vrei să l ajuți! Și mai ales că ajuți fcsb,nu steaua! Vii după atâția ani și ani,la clubul care zici că ți e drag,întâi însă mergi la fcsb,că de.....ei sunt mai la suflet! Nu ai avut bunul simț,ca măcar așa ca exemplu să zici,într un sezon,fiindcă a fost clubul tău de suflet,să cumperi ,din......banii tăi de acum...un abonament! La fel ca și lupu sau alți comentaci,vorbiți verzi și uscate,vreti ca spectatorii să vină,să facă reteta,iar restul......la mocăială! Iar apoi.....dăi cu noroi!

*** am scris și repet ......am spus , în general, nu punctual! Nu înțeleg de ce sunt moderat? Iar e în redacție la moderat, unu care vrea să și arate mușchii?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează