FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 2-0

Dusan Uhrin se plânge de lotul lui Dinamo: „Nu pot să schimb!”

Dinamo a învins-o pe Hermannstadt, 2-0, în runda cu numărul 7 a play-out-ului din Liga 1. La final, Dusan Uhrin, 53 de ani, antrenorul „câinilor”, a explicat cum a gândit partida din această seară. +24   FOTO
Dinamo a învins-o pe Hermannstadt, 2-0, în runda cu numărul 7 a play-out-ului din Liga 1. La final, Dusan Uhrin, 53 de ani, antrenorul „câinilor”, a explicat cum a gândit partida din această seară.

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 23:50

Dinamo a învins-o pe Hermannstadt, 2-0, în runda cu numărul 7 a play-out-ului din Liga 1. La final, Dusan Uhrin, 53 de ani, antrenorul „câinilor”, a explicat cum a gândit partida din această seară.

Toate detaliile despre Dinamo - Hermannstadt 2-0, AICI!

„A fost foarte important modul în care am stabilit formula de start. Eu nu pot schimba jucători la fiecare meci, nu am un lot numeros. 

Cei de la Sibiu au fotbaliști puternici, am încercat să dominăm mijlocul terenului, să atacăm rapid după ce recuperăm și să profităm de fazele fixe. Cred că am mai avut 2-3 șanse de a marca pe lângă cele două goluri.

E greu să joci atunci când ai un om în plus, pentru că e posibil să-ți supraestimezi adversarul. Mai avem două meciuri în campionat și trebuie să ne revenim, programul e dificil. Lupta încă nu e terminată totuși. Mai putem juca la baraj. O să dăm tot ce avem mai bun și în Cupa României”, a declarat Uhrin la Telekom Sport 1.

Cum arată lupta pentru retrogradare în Liga 1

După victoria de azi, Dinamo a evitat matematic retrogradarea directă. „Câinii” se clasează pe 5 în play-out (27 de puncte).

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Hermannstadt 2-0

+20 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Penalty și eliminare în favoarea lui Dinamo în prima repriză » Jucătorul lui Hermannstadt, uimit de decizia arbitrului

Antrenor demis în Liga 1 » A fost ales înlocuitorul!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează