FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo ia atitudine după ancheta în care este implicat Steliano Filip: „Dacă s-a întâmplat ceva, să plătească!”

Steliano Filip, alături de ceilalți dinamoviști, părăsind înfrânți terenul la Mioveni, în aprilie 2022
Foto: Raed Krishan
Steliano Filip, alături de ceilalți dinamoviști, părăsind înfrânți terenul la Mioveni, în aprilie 2022 Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 18:53 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 19:04

Gazeta Sporturilor a dezvăluit astăzi în exclusivitate că poliția, procuratura și FRF investighează o potențială fraudă pentru câștiguri ilicite din pariuri, în care principal vizat este fostul dinamovist Steliano Filip (28 de ani). Administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu, care a fost la conducerea grupării și în sezonul precedent, a oferit o primă reacție vizavi de subiectul zilei în fotbalul românesc.

Oficialul „câinilor” a transmis că este consternat la aflarea veștilor că fostul căpitan al bucureștenilor este anchetat pentru un cartonaș galben încasat în meciul direct dintre Mioveni și Dinamo, scor 2-0, în aprilie 2022.

Adversarul direct al lui Steliano Filip în meciul anchetat de FRF și poliție: „Era expus!”
ANCHETĂ PARIURI SUSPECTE
Adversarul direct al lui Steliano Filip în meciul anchetat de FRF și poliție: „Era expus!”

Răzvan Zăvăleanu, despre „cazul Filip”: „Nu te poți juca deloc cu sentimentele suporterilor”

„Este șocant ce aud... nu am avut cunoștință de așa ceva, nici nu pot să spun ceva concret, fiindcă, atât timp cât nu ai probe palpabile, nu ai cum acuza. Oricum, sincer, îmi doresc să nu se fi întâmplat nimic necurat. Dar dacă s-a întâmplat ceva, atunci persoana respectivă să plătească din plin, indiferent de nume! 

Nu te poți juca absolut deloc cu sentimentele unor suporteri, fiindcă aici vorbim de ceva mai mult de o echipă de fotbal. 

Nu mai zic de colegi, de posibili prieteni, de colaboratori. Repet, sper că nu s-a întâmplat nimic, iar dacă ancheta va scoate la iveală un vinovat, atunci să plătească!”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.ro. 

2 cartonașe roșiia strâns Steliano Filip, cu FCSB (0-6) și cu CFR Cluj (1-4), plus alte 9 cartonașe galbene

VIDEO. Steliano Filip, în 2009: „Mi s-au propus 25.000 mii euro pentru a lua galben”

Citește și alte știri

Prima reacție a lui Steliano Filip, principalul vizat în ancheta de pariuri suspecte » Admitea în 2019 că i s-au propus bani pentru cartonașe

Titi Aur, după accidentul auto mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: „Asta e senzația mea. Se demonstrează încă o dată că mașina ucide”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno807
creeperno807  •  12 Aprilie 2023, 22:42

Trebuie dat in judecata!

istet10
istet10  •  12 Aprilie 2023, 22:31

Ce sa scoata la iveala ancheta? Numai un noroc chior ar putea dezvalui probe .

istet10
istet10  •  12 Aprilie 2023, 22:30

A luat atitudine Dinamo! Pai si atunci de ce nu ati luat atitudine?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează