FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

Un jucător de la Dinamo, criticat vehement după meciul cu Iași: „E o frână în joc!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 09:21 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 09:37

Dinamo continuă să se afle în criză și a pierdut în deplasare, 0-1 cu Poli Iași, la debutul lui Gigi Mulțescu pe banca echipei roș-albe.

După înfrângerea cu ultima clasată, mijlocașul italian Diego Fabbrini (30 de ani) a fost cel mai criticat jucător de la Dinamo.

Fabrrini e o frână în jocul lui Dinamo. Dă posibilitatea adversarilor să se așeze pe două linii”, a spus Mirel Albon, fostul selecționer al naționalei de fotbal feminin la Look Sport.

Acesta a continuat și a încercat să găsească explicații pentru situația în care se află Dinamo în aceste momente.

„Nu putem să nu credem că ceea ce s-a întâmplat cu conducerea nu a afectat randamentul. Am văzut că lucrurile s-au mai reglat cu banii, dar în acest moment problemele sunt legate de echipă. În acest moment, văd jucători străini care... De ce i-ai adus?”, a mai spus antrenorul.

VIDEO Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

PCH a cedat! Mesaj de amenințare în miez de noapte pentru jucătorii lui Dinamo

Statistică rușinoasă pentru Dinamo! Capitolul la care „câinii” sunt ULTIMII în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează