FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 2-1

Dinamo ÎN COLAPS » 5 probleme pe care Negoiță și Mutu nu le pot ignora

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 08:56

Defensivă vulnerabilă, forța ofensivă zero și lipsă de creativitate. Cu ce rămâne Dinamo după meciul contra Chiajnei, 1-2?

5 probleme pe care Ionuț Negoiță și Adi Mutu nu le mai pot ignora.

1. Fanii s-au săturat

Dinamo nu a mai câștigat un trofeu din 2012, iar fanii echipei nu mai au răbdare cu șefii și antrenorul "câinilor". La meciul de ieri, fanii i-au cerut demisia lui Andone și au scandat împotriva lui Ionuț Negoiță.

Ce-i deranjează pe fani? Pe lânga lipsa trofeelor, suporterii sunt enervați și de jocul slab, dar și de lipsa unui proiect și a unei viziuni a șefilor. Conducerea a anunțat de mai mulți ani că vrea o echipă cu jucători tineri români, dar la meciul de ieri au fost 10 străini folosiți, un record.

 2. DEFENSIVĂ VULNERABILĂ

În acest sezon, Dinamo a avut mari probleme în defensivă. În doar 3 meciuri din Liga 1 echipa lui Andone nu a primit gol. În plus, elevii lui Andone au încasat 16 goluri din faze fixe, cele mai multe din Liga 1.

Plecările lui Mevlja și expirarea împrumutului lui Puljici au lăsat un mare gol în defensiva lui Andone. Nedelcearu, Marici și Ceccarelli au evoluții foarte slabe, în timp ce Dielna nu este încă la nivelul optim.

Astfel, problemele din defensivă au dus la rezultate foarte slabe din partea lui Dinamo.

 3. fără idei la mijloc

În sezonul trecut, Palici a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo. Dar în acest sezon, mijlocașul croat are evoluții tot mai slabe. Aflat în ultimele luni de contract, Palici nu mai este jucătorul care să organizeze jocul lui Dinamo și care să îi pună în valoare pe atacanți.

Și în afară de Palici, nimeni nu pare a fi capabil să îndeplinească acest rol, de mijlocaș la creație. Nistor și Busuladzici nu același profil, iar pentru moment echipa nu are coordonator.

4. Dacă Nemec nu e, nimic nu e

Adus în vară pentru a se bate cu Gnohere, Nemec a devenit titular la Dinamo, marcând aseară singurul gol al lui Dinamo. Totuși, nici slovacul nu are cele mai bune evoluții în ultimele meciuri.

În plus, dacă Nemec nu e pe teren, ofensiva lui Dinamo nu contează. Aseară în locul acestuia a intrat Bawab, dar iordanianul a fost inexistent și nu a creat niciun pericol la poarta lui Bălgrădean.

Poate Rivaldinho să schimbe ceva. Dar brazilianul trebuie să rezolve problemele cu actele și să se acomodeze cu jocul și clima. 

5. să intre Rezervele? Mai bine nu

Maxi Oliva, Bawab și Bumba au intrat ieri în timpul meciului, dar nu au adus niciun plus în jocul lui Dinamo.  Pe bancă au mai rămas I.Popescu, M, Popescu, D. Popa și  Tîrcoveanu, dar niciunul dintre aceștia nu ar fi putut îmbunătăți situația.

Andone spune că are un lot mai bun, dar asta nu se vede în joc și nici în rezultate. Iar banca de rezerve este tot mai slabă. Iar până termină Dinamo de făcut transferuri, echipa ar putea pierde play-off-ul.

Prinde Dinamo play-off-ul?

DA
NU

Save

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
adrian_hora
adrian_hora  •  14 Februarie 2017, 13:10

am ragusit spunand pe aici ca anghelache si nepotul nu au venit la dinamo ca sa investeasca. inca de cand in loc sa plateasca datoriile, le-au sters lasand cu buza umflata nu doar statul roman(adica noi, platitorii de impozite) ci si jucatorii neplatiti, plus alti furnizori care au pierdut bani pentru ca s-au increzut in numele dinamo. dupa ce au sters vreo 20 milioane de euro cu buretele, in loc sa aplice reteta cfr de exemplu, pentru ca reteta steaua presupunea investirea riscanta in jucatori, au scazut tot mai mult nivelul, ajung ca echipele unor comune precum chiajna sau voluntariul sa plateasca salarii mai bune decat la dinamo. a fost rednic care i-a tinut pe linia de plutire cu jucatori adusi pe relatii personale, dar si el s-a saturat trebuie luat aminte ce au facut anghelache si negoita la dinamo si sa nu fie repetat asa ceva, asta e reteta esecului garantat.

calinescu_
calinescu_  •  14 Februarie 2017, 12:02

PENTRU ANDONE O SINGURA INTREBARE: CAT A CASTIGAT FIU-SAU DIN TRANSFERUL LUI LAZAR ????? ACUM POATE PLECA CA S-A IMBUIBAT ....!!!!! AM ATRAS ATENTIA INCA DIN TOAMNA CA RATAM PLAYOFFUL CU FALCOSU ...!!!!!! E UN TIP TOTAL DEPASIT DE FOTBALUL DIN ZIUA DE AZI ...!!!! DE CE NU AU FOST ADUSI BUNOZA , GABY MURESAN SI TUCUDEAN CARE ERAU LIBERI ?????? DE CE JOACA HANCA VARF SI NU FUNDAS DREAPTA ????? DE CE S-A RENUNTAT LA ANDREI MARC????? DE CE S-A RENUNTAT LA LAZARICA?

211193499277837
Alex Marius  •  14 Februarie 2017, 12:27

mutu sinegoita au adus jucatori prea tirziu deci ando nu are nicio vina de vina

Vezi toate comentariile (10)
Comentează