FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pericol iminent la Dinamo » FIFPro s-a sesizat: „Cerem intervenția urgentă a FRF! Sănătatea le e pusă în pericol”

FIFPro, Asociația Mondială a Jucătorilor Profesioniști, s-a sesizat în legătură cu situația de la Dinamo.
FIFPro, Asociația Mondială a Jucătorilor Profesioniști, s-a sesizat în legătură cu situația de la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 19:54 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 20:12

FIFPro, Asociația Mondială a Jucătorilor Profesioniști, s-a sesizat în legătură cu situația de la Dinamo. 

O nouă zi, o nouă problemă pentru Dinamo. Clubul este într-o situație financiară disperată. Are de plătit 800.000 de lei până la sfârșitul acestei luni, altfel va pierde 6 puncte în clasament. Jucătorii, neplătiți pentru munca prestată în acest sezon, s-au plâns la FIFPro, iar Asociația a emis astăzi un comunicat în acest sens. FRF este somată să ia măsuri împotriva lui Pablo Cortacero și compania.

Dinamo, amenințată de FIFPro

„Împreună cu AFAN și AFE suntem în contact cu mai mulți jucători care înfruntă condiții inacceptabile la Dinamo. Clubul nu i-a plătit de mai multe luni de zile și le-a pus sănătatea în pericol. Nu le-a asigurat un staff medical la ultimele ședințe de pregătire, încălcând flagrant regulamentele FRF. 

FIFPro cere intervenția Federației Române de Fotbal, pentru a se asigura că Dinamo își respectă obligațiile. Dinamo, care a semnat cu nu mai puțin de 10 jucători noi în această vară, a mai fost în insolvență și în anul 2015. Mulți jucători din acea perioadă au rămas neplătiți și neprotejați de legi, pentru că toate cluburile din România insistă ca jucătorii să semneze convenții civile”, se arată în comunicatul FIFPro. 

VIDEO. Radu Birlică, director de marketing la Dinamo: „Dacă intrăm în insolvență, ne așteaptă falimentul!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DDB, ofertă pentru Dinamo: „Le-am dat două opțiuni” » Spaniolii, răspuns prompt! „Voiau să dăm pionul pe regină”

PCH, anunț fără precedent: „Cortacero, nu vei scăpa, o să te găsim! În '89 nu ne-a oprit nimeni. Cerem sprijinul Ambasadorului Spaniei la Bucureşti”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
347655969058390
Ion Popescu  •  27 Noiembrie 2020, 00:35

Chiar va face Burleanu ceva ?

cipy7
cipy7  •  26 Noiembrie 2020, 23:34

Cum vad eu actiunile spaniolilor si ce cred ca urmeaza sa se intample: 1. Preiau un club cu nume in Romania, cu actionari diversi si plin de datorii. 2. Fac tot posibilul sa bage societatea in faliment cat mai repede. 3. Echipa retrogradeaza/se desfiinteaza dar ''reporneste'' din liga a 4-a cu o societate noua si fara datorii, cu un singur actionar(spaniolii). 4. In felul asta spaniolii scapa de 2 probleme dintr-o lovitura: -scapa de datoriile de n-spe miioane de euro -scapa de ceilalti actionari de la Dinamo.

babahuda
babahuda  •  26 Noiembrie 2020, 23:23
Postat de foxi pe 26 Noiembrie 2020, 21:33

Netflix e in negocieri cu Dinamo sa faca un film documentar referitor la disparitaia lui Dnamo.Cica vor sa-i zica ,"Moartea Panselutei alb-rosie!"!:)))

gandire din prazolaina ..zi oltean si ...aaaa nu va merge apa ..nu are nimic doar obisnuinta

Vezi toate comentariile (42)
Comentează