FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 2-0

DINAMO ÎN PLAY-OUT // Adrian Mutu dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo: "Nu te prezinți așa!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 22:54

Adrian Mutu, fost director general la Dinamo, a vorbit despre înfrângerea lui Dinamo cu Astra, 0-0, și ratarea calificării în play-off-ul Ligii 1.

"Noi (n.r. Adrian Mutu și Cosmin Contra) am lăsat-o pe Dinamo în etapa a 7-a. Au mai fost 19 meciuri după. Se puteau corecta greșelile. Dinamo n-a învins nicio echipă care a fost deasupra ei.

Dinamo a jucat foarte slab. A fost o echipă apatică. Nu așa te preziniți când joci pentru play-off. Echipa nu a fost conectată la acest joc, joc de calificare. Pe Dinamo o ajutau două rezultate din trei", a declarat Adrian Mutu la Pro X.

CLASAMENT LIGA 1:

1. CFR Cluj 56p
2. FCSB 52p
3. CSU Craiova 51p
4. Astra 44p
5. Viitorul 44p
6. CSM Poli Iași 39p
7. FC Botoșani 39p
8.  Dinamo 39p

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
idi53
idi53  •  25 Februarie 2018, 19:55

MUtu si Contra au dstrus-o pe Dinamo ,asa ca mai bine ar tacea!

ray51
ray51  •  25 Februarie 2018, 08:53

Tot pe 7 este !

306640699727631
Nae Ionescu  •  25 Februarie 2018, 00:16

Nae Ionescu • 25 Februarie 2018, 00:12 0 0 totul porneste de la luptele interne. nu s-a dorit stadion. s-a vindut si apoi santtajare la drumul mare in frunte cu ginerele lui ioan dinca teleaga badea. oameni de nimic care au pus presiune pe negoita. dar jocurile erau cu unchiul anghelache fost turnator de securisti. si uite cum s-a ajuns la nimic. contra si mutu total paraleli dind drumul sa plece la fotbalisti ce trebuiau tinuti in lot. au adus pe nimeni. s-a spus ca se vinde clubul pentru nimc. jucatorii erau injurati si pusi la colt chiar de un dinu care nu face nimic pentru echipa aia decit sa dea din clont si el neprimind cartonase rosii de la gsp.ro cind face remarci rasiste sau xenofobe. un om de nimic. jucatorii astia sint. puteau sa cistige cu steaua si au gresit in frunte cu miriuta caruia nu i se pot reprosa mari fapte. a facut ce a putut cu jucatorii avuti. negoita a vindut totul ba chiar inainte de meciul cu fcsb. este trist sa lovesti in jucatori care au facut ce au putut. au fost luati pe gratis ba unii renuntind la bani ca in cazul torje. din pacate se va rasfringe raul asupra celor de jos. asta este. o porcarie pornita din luptele interne de lipsa de caracter de ambitii desarte. asta a dus la distrugere. se bucura multi inclusiv *** de nicolae care a facut puscarie si cred ca este suparat ca nu l-au scos cei din MI. a facut totul ca sa incurce. terenul a fost oribil , preturile la bilete le-a crescut au facut totul pentru a impiedica dinamo. est

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează