FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 2-0

DINAMO ÎN PLAY-OUT // Antrenorul unei rivale istorice, replică dură la adresa dinamoviștilor: "Este o rușine. Ei joacă bine doar cu Steaua"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 10:24

Constantin Schumacher, antrenorul Academiei Rapid, critică strategia lui Dinamo și atitudinea pe care jucătorii au avut în acest sezon.

"Au caștigat doar pe final. Ei joacă bine doar cu Steaua. Atunci se motivează. Nu am vazut atitudinea asta pozitivă cu alte echipe. Este o rușine din punctul meu de vedere. Ei trebuie să se bata la titlu an de an, nu să spere la play-off în ultima etapă.

Când au intrat în insolvență avea niște juniori excelenți. Erau campioni naționali. Puteau să promoveze jucătorii tineri la echipa cea mare. Tu nu puteai să te bați la cupele europene pentru că oricum erai în insolvență. Le dădeai încredere copiilor. Atunci, nimeni din peluză nu-ți spunea nimic", a declarat Schumacher la TV DigiSport.

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Februarie 2018, 12:25

sa vinizi portarul-nita ce facea cat jumate de echipa inaintea meciului cu lazioa si sa vrei sa te califici e idiotenie.la fel ,nevoitza vinde 14 jucatori si vrea eventul !!! cat de idiot sa fi sa crezi asa ceva ??? e mafie mare in folbalu rumanesc dar e plin stadionu de gura-casca ce face coregrafii....!

169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Februarie 2018, 12:19

si acum sa va dezvalui,prin gura lui danut lupu secretul tineretii vesnice si a succesurilor lu dinamo versus steaua,asculta aici copile : Dănuţ Lupu continuă să surprindă! Fostul mare fotbalist a acceptat o discuţie deschisă pe tema dopingului din sport. Mărturiile sale demască un sistem în care conducătorii, antrenorii şi medicii sunt în egală măsură vinovaţi, iar fotbaliştii cad victime...Pe vremea lui Ceauşescu, doctorii ne lăsau pe masă medicamente, dar eram cinci-şase care nu luam. Sabău, de exemplu, lua cu pumnul....Le-a venit lor ideea să ne ajute să facem meciul vieţii(cu Polonia Varsovia). Au stat jucătorii cu perfuzii câte o oră sau două. Erau toţi întinşi, zici că erau la spital. Când am văzut, am plecat: „Eu nu fac aşa ceva nici mort!”. A fost scandal mare. Au sunat la Badea, la Borcea... Până la urmă, le-au spus că mie mi-au făcut o injecţie că eu nu suport perfuziile. Nu a spus-o nimeni, dar o spun eu. De acolo e posibil să i se fi tras şi lui Hîldan! Prosport http://www.prosport.ro/sport-life/special/lui-catalin-hildan-i-s-a-tras-de-la-medicamente-4625767

169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Februarie 2018, 12:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează