FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

DINAMO ÎN PLAY-OUT // Gigi Becali, mesaj pentru Rednic: „Ce bine îmi pare că ai luat țeapă! Dinamoviștii se dau la o parte cu contracandidatele Stelei” » Ce echipe vrea în play-off

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 11:43

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre înfrângerea lui Dinamo cu FC Botoșani, 1-2, și despre faptul că echipa roș-albă a ratat play-off-ul. 

„Nici în vise nu se putea ca Dinamo să se califice. Și dacă băteau tot, nu se puteau califica. Ar fi ajuns la 37 de puncte și veți vedea că  în play-off nu se vor califica echipe cu 37 de puncte”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Becali a vorbit și despre faptul că Rednic a declarat că play-off-ul Ligii 1 va fi la fel ca „Trio Ra-ta-ta”: Și eu îi cânt lui Rednic «Ce bine îmi pare că ai luat țeapă»”.

„E în avantajul nostru că Dinamo nu e în play-off. Când joacă împotriva Stelei, la Dinamo nu mai contează valoarea. Se dăruiesc jucătorii, au ambiție. Într-un meci cu noi trag tare, dar cu o contracandidată a Stelei se dau la o parte”
Gigi Becali la Pro X

Gigi Becali: „Nu vreau Sepsi în play-off! Vreau Viitorul și Astra”

Gigi Becali a vorbit și despre lupta la play-off, spunând că nu își dorește ca Sepsi să se califice.

„Eu îl play-off în vreau pe Gică Hagi. Vreau Viitorul, pentru că e Gică acolo și ar fi foarte supărat dacă nu se califică. Și pe Astra o vreau. Cred că va fi pe locul 4. Pe lângă FCSB, CFR și Craiova, Astra joacă cel mai frumos fotbal. Nu o vreau pe Sepsi în play-off, dar nu știu dacă se poate. Dar dacă o bate Viitorul pe Sepsi, poate nu se califică”, a adăugat patronul FCSB.

De unde vine ironia

Gigi Becali face referire la declarația dată de Mircea Rednic în 2004. Acesta antrena la Universitatea Craiova și tocmai câștigase meciul cu Rapid, echipă de la care fusese dat afară de George Copos, chiar de ziua lui. La finalul meciului, Rednic i-a dedicat lui Copos melodia „Ce bine îmi pare că ai luat țeapă”

Clasament

 

Citește și:

MM Stoica jubilează după ce Dinamo a ratat matematic calificarea în play-off! Ironia la adresa marii rivale

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
908431252639885
Lucian Preda  •  19 Februarie 2019, 13:32

Câinele moare de drum lung, și FCSB (Becali, Mimi, Duckadam) de grija altuia! Ia comparați banii cheltuiți de Becali cu cei cheltuiți de Negoiță și spuneți după cine e mai priceput!

100002473541087
Danut Ognean  •  18 Februarie 2019, 18:52

ce bine-mi pare ca sepsi merge in playoff si la sfarsitul campionatului ve-ti plange si tu gigi si tu meme ca terminati pe locul trei!ha ha ha!succes la locul trei fcsb-eilor

dvd1
dvd1  •  18 Februarie 2019, 16:33

la puscarie cu acest personaj. acolo e locul lui. Numai in Romania se poate sa se uite toti zilnic in gura unui puscarias care nu stie sa scrie, sa citeasca si sa vorbeasca. La puscarie imediat cu el

Vezi toate comentariile (57)
Comentează