FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

DINAMO ÎN PLAY-OUT // Mircea Rednic, 3 declarații decisive despre viitorul lui Dinamo: „S-ar putea să ne despărțim, dacă nu se ridică la cerințele mele”

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 23:02

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a abordat la conferința de presă de la finalul meciului cu FC Botoșani, 1-2, câteva subiecte de interes despre viitorul echipei, care va juca în play-out pentru al doilea an consecutiv. 

...despre strategie: „Rămân și în play-out și la anul. Avem o înțelegere cu jucătorii care au venit, dacă nu se ridică la cerințele mele s-ar putea să ne despărțim. Sper să nu fie cazul și că vor demonstra că merită să rămână la Dinamo. Până acum, sunt mulțumit de cum se comportă și nu schimb doar de dragul de a schimba”.

...despre schimbările pe care vrea să le facă: „Va mai veni un singur jucător acum. Vreau să pregătesc echipa pentru sezonul viitor. Îmi asum, responsabilitatea îmi aparține 100%. A trebuit să schimb toată echipa în iarnă. Nu de dragul de a schimba, dar a fost o diferență între cei pe care i-am adus și cei care au plecat”. 

...despre gestul făcut înaintea meciului cu FC Botoșani: „Înainte de meci, am țipat la jucători că aveau televizoarele deschise și văzuseră rezultatul de la Gaz Metan - Sepsi (n.r - 0-1). Nu aveau de ce să se intereseze de alții”, a spus Rednic, la conferința de presă. 

Vezi și: Mircea Rednic s-a dezlănțuit la conferință și acuză jocuri de culise în favoarea FCSB: „Vor juca în familie, trio-ul Ra-ta-ta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
luputu
luputu  •  18 Februarie 2019, 10:26

Nu i se poate imputa lui Rednic ratarea intrarii in play off. Omul a facut totul. De acum e un alt obiectiv. Nu e nici o tragedie... Traiasca noua cooperativa becalista!

loko1
loko1  •  18 Februarie 2019, 06:42

Tu ai grijă ce vorbești că jucătorii te califică !Dacă vorbești strâmb ajungi și în liga a 2 -a.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  18 Februarie 2019, 03:18

In loc sa faca echipa de fotbal, Redmic a facut la Dinamo clinica de slabire.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează