FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 0-2

DINAMO ÎN PLAY-OUT // SABOTAJ la Giurgiu?! Dinamoviștii vor să întoarcă rezultatul!!! "O rușine, o batjocură de teren! Mergem la Comisii, Astra a făcut asta INTENȚIONAT”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 22:10

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a vorbit despre ratarea calificării în play-off, după 0-2 cu Astra în ultima etapă a sezonului regulat.

”Mă așteptam la altceva în această seară. Nu vreau să scuz cu nimic prestația noastră, dar este absolut rușinos că s-a putut desfășura acest meci și că un sezon întreg s-a jucat pe un asemenea teren.

Stadionul de la Astra are încălzire, dar n-au folosit-o intenționat. A fost o rușine, o batjocură de teren. Toți erau atenți la terenul de la Iași și nu s-au uitat aici.

Cei care trebuiau să ia o decizie au hotărât să se joace cu orice preț. E o bătaie de joc la adresa fotbalului. Să le fie rușine! Toată lumea a văzut, a fost meciul la televizor. Să plătească cei care au dat drumul la meci. Vom face plângere! Și dacă avem 0,00001% șanse să câștigăm, tot vom contesta”, a spus Alexandru David la Pro X.

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (89)
luisharcsa
luisharcsa  •  25 Februarie 2018, 15:15

Eu am dorit Dinamo in "plei of",dar sa te plangi de teren sa-ti justifici neputinta,este penibil.Astra a jucat pe acelasi teren.Sa nu spun ca,de multe ori gazonul de pe Stefan cel Mare a fost cu mult mai nasol ca cel de la Giurgiu.Vinovatul principal este nechoita.

2092449174374841
Gavril Nagy  •  25 Februarie 2018, 14:16

A jucat cumva Astra indoor?

912153788849149
Costea Ioan  •  25 Februarie 2018, 13:00

voi sunteti CAINI! aSEARA ATI FOST NISTE mate BELEGE SI PLOUATE! Nu meritati sa va calificati in play-off! Mai bine ati contesta faptul ca meciul de la BOTOSANI a inceput la ora 14 so doar victoria Botosaniului v-a adus in situatia acesta! Fara acesta victorie se lua numai clasamentul in doi, in in acesta situatie IAS-ul nu ramanea in play-aut! GHINION sau NU ,NICI Iasul nu rupe gura targului,nu joaca nimic! Daca nu a batut pe Viitorul acasa ,ma intreb pe cinE vor bate ei in PLAY-OFF! ?Poate Ne spune Stoican ,dacA nu pleaca la DINAMO! Prietenii stiu si DE CE?!

Vezi toate comentariile (89)
Comentează
Close