FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, încă o mutare de calibru: ar fi cel mai valoros jucător din lot! Transfermarkt confirmă

Din informațiile GSP.ro, Dinamo este în negocieri avansate cu Pablo de Blasis Sursă foto: Instagram @pablodeblasis32
Din informațiile GSP.ro, Dinamo este în negocieri avansate cu Pablo de Blasis Sursă foto: Instagram @pablodeblasis32

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 16:59 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 17:40

Din informațiile GSP.ro, Dinamo este în negocieri avansate cu Pablo de Blasis (extremă stânga, 32 de ani), liber de contract după despărțirea de Eibar.

Argentinianul a evoluat în ultimele două sezoane pentru Eibar. A bifat 30 de meciuri în ediția precedentă de La Liga, reușind 2 goluri și 3 pase decisive. Acesta a punctat de 3 ori și în Copa del Rey, stagiunea 2019/2020.

Pablo de Blasis, în negocieri avansate cu Dinamo

Crescut de Gimnasia, Pablo de Blasis a mai jucat de-a lungul carierei pentru Ferro, Asteras Tripoli și Mainz. Portalul de specialitate transfermarkt.com anunță că jucătorul a ajuns deja la un acord cu alb-roșii.

EXCLUSIV Dinamo, încă o mutare de calibru: ar fi cel mai valoros jucător din lot! Transfermarkt confirmă

1,4 milioane de euroeste cota de piață a lui Pablo de Blasis; în acest moment, cei mai valoroși jucători din echipa „câinilor” sunt Deian Sorescu și Borja Valle (800.000 de euro)

Transferurile lui Dinamo

  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Rene Roman Hinojo (36 de ani, portar)
     
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia)

VIDEO Toate detaliile înaintea meciului Gaz Metan - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

O legendă a "câinilor" crede că tragedia lui Hîldan e folosită în alte scopuri: „Nu mi se pare normal. E doar marketing”

Începe curățenia la Dinamo! Contra s-a convins: golul genial îl lasă pe un jucător de la Dinamo fără serviciu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (78)
ciuke
ciuke  •  15 Septembrie 2020, 07:58
Postat de parpalache pe 14 Septembrie 2020, 20:18

Bine,bine!Dar de ce sa mai tii cu Dinamo-o echipa de straini-chiar daca strainii aia sunt hydalgos?Bine,bine,dar de ce am mai tinut cu Dinamo- care,mai ales in epoca Negoita-cu exceptia mandatului lui Florin Bratu-a fost o echipa de straini?Ba in ultimii ani,niste straini vai mama lor!Pai...Din obisnuinta?O fi!Dar raspunsul il gasim pe GSP si la GIGI SPORT1:din repulsie fata de desantata propaganda pe care si-o face acel personaj lipsit de scrupule!Din revolta fata de cooperativa pe care si-a facut-o!Din revolta ca fura nepedepsit:corupe jucatorii echipelor adverse,corupe arbitri,corupe oficialii,corupe presa!Caracatita becalista!Si atunci, abia asteptam meciul lui Dinamo cu echipa martzafoiului!Si suntem fericiti daca ii incurcam socotelile,cu toti banditii de arbitri pe care ii baga!D-ai tinem cu Dinamo!Dar visez totusi-ca dupa ce Dinamo va redeveni o echipa de temut-sa redevina echipa...cainilor rosii!Cu alde Gigel si alde Ionel,de la noi din cartier!Si sa avem bani sa putem sa-i primim si pe alde Florinel!Augh!Augh!Augh!

Asa de bine a corupt ca n-a mai castigat campionatul 5 ani la rand. Iar cooperativa i-a tras clapa in fiecare editie de play-off, vezi tot ultimele 5 editii. Eu abia astept sa iasa GB din fotbal, dar ce te faci daca echipa ta favorita va fi lucrata de cooperativa vreo 5 ani la rand? Pe cine vei mai arata cu degetul?

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  15 Septembrie 2020, 07:48
Postat de Florin Dobrin pe 14 Septembrie 2020, 19:30

eu nu stiu daca antrenorul face transferurile sau spanioli ?????? e absurd toti sant trecuti de varsta de a se lansa

Care dintre cele doua persoane din poza ești?

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  15 Septembrie 2020, 03:16
Postat de rocky2 pe 14 Septembrie 2020, 22:25

Nu stiu cat de bine procedeaza noii investitori de la Dinamo, dar mi-as dori sa vina si la Rapid unii care sa aduca vreo 7-8 fotbalisti spanioli, sau portughezi macar, sa le plateasca si salarii! Apoi ca promovam, ca tragem la titlu, e doar chestiune de timp!

O sa primiti si voi amigo, stai fara griji, important e doar sa promovati , ca totu vine de la sine, gandeste te ca voi aveti stadion nou construit ,unu frumos, cand dispare si pandemia si se intoarce lumea pe stadion o sa fie super show, asa un club cu marca,palmaresu cumparata la licitatie, promovata in A, stadion propriu nou nout, cu 0 datorii, cu suporterii patimasi, tu crezi ca un investitor nu s-ar baga la asa ceva ?? Eu ma indoiesc sa nu, deci doar rabdare si tutun :)))

Vezi toate comentariile (78)
Comentează