FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Apar noi probleme la Dinamo! S-a cerut la Tribunal intrarea în insolvență a clubului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2021 12:11 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 12:18

Salvată la limită de la faliment, prin donațiile fanilor din programul „Doar Dinamo București”, clubul alb-roșu se confruntă cu probleme tot mai mari. S-a cerut la Tribunal intrarea în insolvență a clubului.

„Câinii” nu stau deloc bine din punct de vedere financiar. Datoriile către jucători, salariile restante și datoriile către alte firme i-au făcut pe șefii DDB să se gândească la intrarea din nou în insolvență.

S-a cerut intrarea în insolvență a lui Dinamo

Mario Nicolae dezvăluia că zilele următoare vor avea loc discuții despre viitorul clubului, dar Dinamo se lovește de noi probleme.

Firma de securitate Securikas Vector Sistem SRL a cerut la Tribunal intrarea în insolvență a societății SC Dinamo 1948 SA din cauza datoriilor. Cererea a fost depusă pe 9 iunie, la Secţia a-VII-a Civilă a Tribunalului București.

Apar noi probleme la Dinamo! S-a cerut la Tribunal intrarea în insolvență a clubului

Firma de pază de la Săftica a cerut insolvența lui Dinamo

„Este o firmă de pază cu care am avut contract pentru paza de la Săfitca! Vom vedea ce va fi. Dacă s-a ajuns la tribunal, trebuie să vedem ce vom face. Avem și noi un avocat și ce o sp fie. Așa se procedează. Cu spaniolii? Dacă nu știți dumneavoastră, noi de unde să știm?Așteptăm, vedem și sperăm să fie bine”, a spus Constantin Efitmescu, președintele Consililui de Administrație de la Dinamo și directorul general interimar, pentru GSP.ro.

Firma Securikas Vector Sistem SRL a fost înființată în 2014,nu a înregistrat niciun profit în 2019, acumulând datorii de 1.802.

Va fi cel mai greu an al lui Dinamo. Sunt multe datorii care vin din urmă, iar DDB nu reușește să preia clubul de la spanioli 
– Deian Sorescu, capitan Dinamo, la ProX

Dinamo, într-o situație delicată  

Echipa trăiește de pe o zi pe alta, angajații clubului și jucătorii se prezintă, teoretic, la reunire, săptămâna viitoare, însă nu se știe cine și cât timp va mai continua. Salvarea pe termen scurt ar putea sosi de la o tranșă din drepturile TV, dar și din transferuri. Doar că aici există o neconcordanță între Dinamo și jucători.

Clubul a fixat prețuri considerate mari pentru fotbaliștii ce au intrat în atenția unor grupări, pe când cei în cauză și reprezentanții lor ar dori ca ei să plece gratis sau pe sume mult mai mici. În plus, Dinamo a fost pedepsită drastic de FIFA: „câinii” nu au nici dreptul să legitimeze fotbaliști liberi! Antrenorul Dusan Uhrin jr. va reveni curând la București, dar nu știe dacă o să continue.

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo

EXCLUSIV DDB s-a lovit de zid! Planul lui Mario Nicolae e imposibil de aplicat în realitate » Ultima soluție: să fie vândut Anton

Dinamo a perfectat un amical de 5 stele și zboară spre Bolu: „Se întâmplă și la noi lucruri pozitive”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
ttalpaiadului
ttalpaiadului  •  11 Iunie 2021, 02:22
Postat de iosif_ pe 10 Iunie 2021, 12:41

Oare Fiscul vede ce inginerii financiare fac ăștia de la Mimao, care apelează de fiecare dată la insolvență ca să fenteze falimentul?? Datoriile rămân neplătite dar ordinarii ăștia își văd în continuare de activitate, acumulează datorii peste datorii peste datorii și nimeni nu îi execută.

Pai si ce treaba are fiscul ca firmele creditoare nu cer executarea silita? Fiscul poate chiar el cere executarea silita pentru datoriile pe care le are Dinamo catre ANAF, dar nu o face pentru ca e multumit cu banii vin de la impozitele pe salariile alea, care desi platite cu intarziere reprezinta totusi ceva. Executarea silita in cazul lui Dinamo pur si simplu nu se merita, pentru ca nu ai ce sa recuperezi de acolo, clubul nedetinand bani lichizi sau proprietati care sa fie scoase la licitatie.

creeperno115
creeperno115  •  10 Iunie 2021, 23:30

Daca n-avem curajul sa intram in insolventa, se pare ca ne baga altii

adrianciprian
adrianciprian  •  10 Iunie 2021, 16:18
Postat de goggu.mecanicul pe 10 Iunie 2021, 14:47

Insolventa oricum cred eu ca e singura cale prin a scapa de datorii, niciun investitor nu vine sa plateasca datoriile facute de altii si sa mai bage bani si in transferuri sa faca o echipa competitiva. Datoriile din ce zicea Andone sunt injur de 35 de milioane, este incredibil cum sau facut alte datorii intr-un timp atat de scurt ( sunt totusi 5 ani de la ultima insolventa).

Nu e chiar așa cu insolvența asta.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează