FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Mă doare, cred că se ajunge la faliment!” » Apariție rară în spațiul public, un triplu campion cu Dinamo a discutat în premieră despre dezastrul din club

Iulian Tameș a cunoscut gloria cu Dinamo la începutul anilor 2000. Sursă foto: GSP
Iulian Tameș a cunoscut gloria cu Dinamo la începutul anilor 2000. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 18:15 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 23:19

Iulian Tameș (42 de ani), triplu campion cu Dinamo, jucător care a petrecut aproape 9 ani în „Ștefan cel Mare”, a participat zilele trecute la emisiunea GSP Live, unde a făcut o incursiune minuțioasă prin cariera sa. 

Într-una dintre rarele sale apariții publice, fostul mijlocaș a vorbit cu îngrijorare despre situația actuală de la Dinamo. Tameș ia în calcul cel mai negru scenariu - acela ca roș-albii să ajungă în faliment - și afirmă că suferă împreună cu echipa pentru care a jucat încă de la 12 ani.

Iulian Tameș, despre situația de la Dinamo: „Mă doare! S-a ajuns la limită”

„Am crescut acolo, am jucat pentru ei de la 12 ani și mă doare să văd această situație. Criza este de mai mult timp, nu de acum. Din păcate, cred că s-a ajuns la limită. Dacă n-o să vină cineva să preia acest club, cred că se va ajunge la faliment!

Să vină cineva să facă o infuzie de capital și să ridice acest club! Mi-ar părea tare rău să o ia din Liga 4. Sunt foarte multe echipe care încep de acolo și nu le e ușor să revină în prima ligă. Vedeți Rapidul cum se chinuie, Petrolul, U Cluj”, a mărturisit Iulian Tameș, la GSP Live. 

3 titluriși 5 Cupe ale României a strâns Tameș alături de Dinamo

Iulian Tameș: „Proiectul spaniolilor? O mare țeapă!”

Fostul mijlocaș din „Ștefan cel Mare” cataloghează apariția investitorilor spanioli drept „o mare țeapă”. Cu toate acestea, Tameș recunoaște că a crezut inițial în promisiunile lui Pablo Cortacero.

Puțini nu le dădeau șanse spaniolilor. Dinamoviștii au crezut în proiectul lor. Și eu am crezut că o să fie o schimbare totală. Cred că și Cosmin Contra, care a fost implicat direct, a crezut în proiect. Din păcate, a fost o mare țeapă”, a mai spus Iulian Tameș, pe durata emisiunii. 

EXCLUSIV „Mă doare, cred că se ajunge la faliment!” » Apariție rară în spațiul public, un triplu campion cu Dinamo a discutat în premieră despre dezastrul din club
Iulian Tameș, la începutul anilor 2000 / Arhivă GSP

42 de ania împlinit Iulian Tameș pe 6 decembrie

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Planul DDB pentru salvarea clubului, detaliat: „Avem banii ăștia în conturi. Cortacero să uite de Dinamo, iar noi de el!”

EXCLUSIV Două noi plecări de la Dinamo din cauza datoriilor! Cum încearcă DDB să stopeze exodul

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  11 Decembrie 2020, 22:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1046009815422512
Alexandru Bulumac  •  11 Decembrie 2020, 21:51

Domnule Remus Dinu.. va rog sa fiti politically corect si sa spuneti "cel mai afro-american scenariu"... Ca acum se oftica si va crucifica colegul dumneavoastra Theodor Jumatate( cel mai ipocrit pseudojuralist sportiv)

1046009815422512
Alexandru Bulumac  •  11 Decembrie 2020, 21:49

Domnule Remus Dinu.. va rog sa fiti politically corect si sa spuneti "cel mai afro-american scenariu"... Ca acum se oftica si va crucifica colegul dumneavoadtra

Vezi toate comentariile (6)
Comentează