FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, discuții cu doi oameni de afaceri după promovare: „Se alătură unui proiect care vrea să crească pe principii corecte”

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2023 13:20 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 13:55

După promovarea în Liga 1, Dinamo se pregătește de noul sezon. Iar șefii clubului caută noi acționari. 

Andrei Nicolescu, președintele executiv al „câinilor”, a anunțat că există discuții cu mai mulți oameni de afaceri și că Dinamo ar putea doi noi acționari în scurt timp.

De ce a ieșit Ionel Ganea din fotbalul românesc: „Prefer să nu mă mai prostituez”
INTERVIU
De ce a ieșit Ionel Ganea din fotbalul românesc: „Prefer să nu mă mai prostituez”

„Este o discuție să împărțim 10% viitorilor acționari, dar nu e o cifră exactă. După prima cedare a părților, se va produce o cedare cât de curând. E mai bine să anunțăm oficial când se va produce.

Suntem aproape şi nu pot spune lucruri care sunt din interiorul clubului. La momentul ăsta oficial suntem doi, iar cât de curând vor fi încă doi. Au făcut afaceri în România, au un sistem performant şi se alătură unui proiect care vrea să crească pe principii corecte”, a declarat Andrei Nicolescu la OrangeSport. 

Claudiu Florică și Sorin Preda ar putea investi la Dinamo

Unul dintre viitorii acționari ar urma să fie Claudiu Florică. El a dorit în trecut să preia acțiunile de la Ionuț Negoiță, au fost negocieri intense, doar că tratativele nu s-au materializat. Ulterior, în 2021, Claudiu Florică a ajutat Dinamo sub diverse forme și a mai avut o tentativă de a veni în „Ștefan cel Mare”. Doar că gruparea a ajuns în insolvență. La finalul lunii aprilie, Florică a dat 500.000 de euro lui Dinamo, bani necesari pentru plata unor datorii, pentru ca formația să poată obțină licența.

Al doilea nume cu care discută șefii lui Dinamo este omul de afaceri Sorin Preda. Acesta a fost prezent pe Arena Națională la meciul Dinamo - FC Argeș. 

„Avem discuții. Eu sunt dinamovist de la 5 ani, de atunci merg la stadio. Am copilărit, am făcut sport la Dinamo, am învățat să înot la Dinamo, am făcut arte marțiale. Cei de la Red&White au o abordare prudentă, cu pași mici, într-un ritm care trebuie să conducă la un rezultat. Sunt destul de interesat de model, vreau să înțeleg propunerea, ce se întâmplă în diferite scenarii”, spunea Sorin Preda recent, petnru Prosport.

Dinamo, discuții cu doi oameni de afaceri după promovare: „Se alătură unui proiect care vrea să crească pe principii corecte”

Acesta este fondatorul și CEO-ul companiei Global Vision, o companie importantă pe piața imobiliară,

VIDEO Dinamo a sărbătorit în Ștefan cel Mare alături de suporteri

Citește și: 

Șeful lui Dinamo, anunț din mijlocul petrecerii: „La începutul sezonului vom fi la 70% pregătiți. Dar vom rezolva interdicția la transferuri”

Dinamo vrea pe Arena Națională » Dar conducerea le lansează o provocare fanilor: „Noi vom revoluționa fotbalul din România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
creeperno534
creeperno534  •  05 Iunie 2023, 22:42

In 2028 Dinamo o sa fie cel mai puternic club de fotbal din Romania!

atthur
atthur  •  05 Iunie 2023, 18:32

"Proiectul" fixu-pixu...!!!...

dinamo100
dinamo100  •  05 Iunie 2023, 17:15

La Dinamo trebuie sa vina actionari prin crestere de capital, nu prin cedarea actiunilor de la actualii actionari. Atata vreme cat nu are loc o crestere de capital, Dinamo nu va face niciun progres, se va zbate dozr sa nu fie declarata in faliment.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează