FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Investitorii turci vin tare din urmă: „Vor să bage bani, sunt foarte potenți financiar” » Cine ar fi în spatele afacerii

Negoiță se consideră prizonier la Dinamo, spune periodic că vrea să scape de la club +39   FOTO
Negoiță se consideră prizonier la Dinamo, spune periodic că vrea să scape de la club

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iunie 2020 09:14 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 21:26

DINAMO. Reprezentanții unor firme puternice de pe malurile Bosforului și-au manifestat interesul să cumpere clubul din „Ștefan cel Mare”, sprijinindu-se și pe programul socios al suporterilor.

Spaniolii lui Pablo Cortacero și Juan Melero nu se grăbesc să vireze și restul de 400.000 de euro din garanția-împrumut către Dinamo, după ce deja au trimis 100.000 de euro - girați din drepturile TV - cu care s-au achitat restanțe către ANAF. 

GSP.RO a scris încă de joi noaptea, după eșecul cu FCSB, că milionari turci ar fi interesați să preia Dinamo, fiind impresionați și de programul socios DDB, la care ar dori să se ralieze.

„Vor să bage bani serioși la Dinamo”

Sursele Gazetei afirmă: "Vorbim de oameni foarte potenți financiar, care vor să bage bani serioși, ar putea susține, inițial, programul fanilor-acționari, apoi să preia ei controlul. Rămâne de văzut ce pași vor mai face, după ce controlează actele. Au dat semnale că vor".

  • Unele surse vorbesc de un fost vicepreședinte de la Galatasaray care ar fi implicat pe partea sportivă a afacerii, în vreme ce sursele ProSport afirmă că ar fi vorba de fostul secretar general al Ligii Profesioniste de Fotbal din Turcia care ar dori să cumpere Dinamo. 
  • A fost menționat numele lui Erk Toros, care a ocupat această funcție în perioada 2002-2005, fiind și manager general la Ankaragucu vreme de un deceniu. Turcul respectiv este și partener în mai multe firme de impresariat. 
DINAMO. EXCLUSIV Investitorii turci vin tare din urmă: „Vor să bage bani, sunt foarte potenți financiar” » Cine ar fi în spatele afacerii
Erk Toros

Și fanii ar avea încredere mai mare în turci decât în spaniolii care întârzie să se țină exact de promisiuni, mai ales că mai sunt și datorii de 3 milioane de euro de achitat

72,91%mai deține Negoiță la Dinamo, programul socios DDB 20,06 la sută, restul fiind împărțit între AFC FC Dinamo (7 la sută) și Cornel Dinu (0,03 la sută)

500.000 de euroeste suma cu care suporterii au ajutat/creditat Dinamo, până acum

VIDEO. Alte bătăi de cap pentru Negoiță: „Suntem neplătiți de 5 luni! Aud că s-au virat bani, dar la noi n-a ajuns nimic”

FOTO. Dinamo - FCSB 0-3, prin vizorul fotoreporterilor GSP:

+35 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Adrian Mihalcea ar putea pleca de la Dinamo după următorul meci » Ore decisive în „Ștefan cel Mare”

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile despre debandada de la Dinamo: „Diversionistul Popescu face parte dintr-un grup care decide tot” » Bere adusă pe blat, glume deplasate, furturi

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (28)
tricisport
tricisport  •  27 Iunie 2020, 14:58
Postat de ddb_pe_plm pe 27 Iunie 2020, 13:53

Eu stiu ceva de un barosan mare din Funafuti, Tuvalu. Om greu....cu 30 de neveste....deci, clar potent.

Propune-i sa investeasca in tine.

tricisport
tricisport  •  27 Iunie 2020, 14:56

De fiecare data cand se intrevede o afacere, noi, romanii, ne intrebam automat, "Cine ar fi în spatele afacerii"? Halal!

ddb_pe_plm
ddb_pe_plm  •  27 Iunie 2020, 13:53

Eu stiu ceva de un barosan mare din Funafuti, Tuvalu. Om greu....cu 30 de neveste....deci, clar potent.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează