FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone, detalii despre următorii pași de la Dinamo: „DDB caută un investitor”

Ioan Andone
Ioan Andone

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 21:33 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 21:42

Ioan Andone (61 de ani), legenda lui Dinamo, oferă detalii despre următorii pași pe care clubul alb-roșu i-ar putea urma.

Cu acționarul majoritar Pablo Cortacero ieșit din decor, Dinamo a fost ținută în viață de donațiile suporterilor și a sponsorilor, administrate de acționarul minoritar DDB. Fanii-acționari caută un investitor care să preia pachetul majoritar de acțiuni de la spaniolul Pablo Cortacero, cu care se află „la cuțite” din cauza modului în care ibericul a gestionat clubul.

Ioan Andone: „DDB caută un investitor”

Ioan Andone, rămas apropiat de clubul din „Ștefan cel Mare”, a oferit detalii din interior:

„Rezultatele se sparg în capul lor, în loc să se spargă în capul spaniolilor, care trebuaiu să vină cu banii, ei trebuiau să facă eforturile astea mari, ei trebuiau să ajute. DDB trebuia să ajute... Nu știu dacă cineva, dacă vreun club din România va mai avea asemenea suporteri.

Din ce ştiu eu, din ce discuţii am mai avut cu ei, ştiu că ei caută un investitor să cumpere acţiunile de la spanioli. Dar eu cred că spaniolii nu mai vin prin România”, a declarat Andone, acum președinte la FC Voluntari, pentru Telekom Sport.

10 trofeea câștigat Ioan Andone alături de Dinamo: 5 ca jucător, 5 ca antrenor

Ioan Andone: „Mi-ar părea extrem de rău ca Dinamo să retrogradeze”

Ioan Andone a vorbit și despre situația sportivă a dinamoviștilor, care luptă pentru evitarea retrogradării. „Câinii roșii” trec prin momente bune, au 3 victorii consecutive și au evadat din zona „roșie” a clasamentului, dar mai au de luptat pentru a rămâne în Liga 1.

Întrebat ce părere ar avea despre eventuala retrogradare a lui Dinamo, Andone a spus: „Mi-ar părea extrem de rău. Am trăit 11 ani acolo, şapte ca jucător, patru ca antrenor, aici am câştigat campionate, cupe, am jucat în cupe europene. Pentru ei am jucat, am antrenat în cupe europene, pentru Dinamo. E păcat ca Dinamo să retrogradeze”.

Cornel Țălnar: „Voi mai avea oameni care să vină și să ajute Dinamo”

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Cornel Țălnar, în continuare director tehnic la Dinamo, spunea că a găsit în iarnă un investitor dornic să o preia pe Dinamo de la Pablo Cortacero, dar că propunerea acestuia a fost respinsă.

„Am avut un investitor român și m-am dus în iarnă cu domnul Șerdean la echipă și le-am spus că vrem să le aducem două salarii. Dar a doua zi Cortacero a spus că «Nu, eu mâine vin cu 1,8 milioane de euro și peste două luni vin cu 5 milioane de euro și nu vând nicio acțiune!». În momentul ăla vă dați seama că investitorul mi-a spus «Eu ce să mai caut acolo dacă asta are bani și nu dă acțiunile?». Dar am găsit omul care venea cu banul. 

Dacă Pablo Cortacero va da acțiunile, cu siguranță nu le va da gratis, ci cu bani. Dar sper ca cei care vor negocia cu el îi vor zice «Uite, ia banii înapoi pe care i-ai băgat, dă acțiunile și să vină niște oameni profesioniști să preia acest club». Acest investitor e dispus să plătească și sunt convins că eu voi mai avea oameni care, dacă Pablo Cortacero predă acțiunile, să vină și ei să ajute Dinamo. Sunt oameni care vor să investească la Dinamo dacă dă acțiunile”, a declarat Țălnar pentru Fanatik

VIDEO. Ce s-a întâmplat cu banii promiși de Dinamo familiei lui Patrick Ekeng

Mai multe știri despre Dinamo:

Cornel Dinu a remarcat schimbarea făcută de Uhrin la Dinamo: „Şi-a dat seama de piesele de care dispune”

Lovitură de teatru! Dinamo ar putea fi depunctată, dacă verdictul TAS va fi nefavorabil » „Câinii”, acuzați că ar fi falsificat semnătura unui fost jucător

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
je__
je__  •  08 Mai 2021, 17:24
Postat de Dragan Turcin pe 08 Mai 2021, 11:12

De ce te agiți? În afară de jigniri, voi miticii nu știți nimic? Ba da, să furați. Citește puțin ce a însemnat (cum s-au înființat și de către cine) dinamo și steaua și mai discutăm. Nu merită să cobor la nivelul tău suburban. Să vă dea Dumnezeu numai ceea ce meritați.

De unde ai acumulat atatea frustrari? Ai fost abuzat in copilarie? Ramai cocotat acolo la nivelul tau intangibil, caci daca ai sa cobori ai sa-ti dai seama cat esti de penibil! Si da, sa ne dea Dumnezeu numai ceea ce meritam, cea mai frumoasa si mai iubita echipa din Romania!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  08 Mai 2021, 15:01
Postat de Dragan Turcin pe 08 Mai 2021, 11:12

De ce te agiți? În afară de jigniri, voi miticii nu știți nimic? Ba da, să furați. Citește puțin ce a însemnat (cum s-au înființat și de către cine) dinamo și steaua și mai discutăm. Nu merită să cobor la nivelul tău suburban. Să vă dea Dumnezeu numai ceea ce meritați.

Faptul ca esti limitat, nu inseamna jignire. Pur si simplu nu poti sa duci mai mult. Perfect...ramai la nivelul tau "superior" (in mintea ta evident) si iesi repejor de pe articolele despre DINAMO !

becail
becail  •  08 Mai 2021, 11:42

Ok. Și sum scăpați de Cortacero? Sa fim serioși. Dinamo o sa moară prin tribunale...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează