FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitură de teatru! Dinamo ar putea fi depunctată, dacă verdictul TAS va fi nefavorabil » „Câinii”, acuzați că ar fi falsificat semnătura unui fost jucător

Jordan Mustoe (în stânga), alături de Dan Nistor și Vlad Muțiu, într-unul dintre puținele meciuri jucate de englez la Dinamo. Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Jordan Mustoe (în stânga), alături de Dan Nistor și Vlad Muțiu, într-unul dintre puținele meciuri jucate de englez la Dinamo. Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2021 11:00 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 13:00

Exact când situația sportivă a lui Dinamo părea că se redresează, clubul ar putea primi o nouă lovitură greu de digerat. „Câinii” se judecă la TAS cu fostul fundaș Jordan Mustoe, care îi acuză pe oficiali că i-au falsificat semnătura în momentul rezilierii! Dinamo ar risca să fie depunctată.

Mustoe, acum în vârstă de 30 de ani, a fost transferat de Dinamo în iarna lui 2019, în timpul masivei campanii de achiziții a lui Mircea Rednic. Englezul a dezamăgit în Ștefan cel Mare, de unde a fost îndepărtat după doar câteva luni. Totuși, fundașul stânga a reclamat-o la TAS pe Dinamo, plângându-se că semnătura de pe reziliere ar fi fost, de fapt, una falsificată!

Informația a fost oferită la GSP Live de Laurette Nogo, impresara care a contribuit la transferul lui Mustoe la Dinamo. Conform acesteia, TAS ar urma să ofere un verdict în săptămânile următoare, iar roș-albii ar risca să fie depunctați în cazul în care fotbalistul va avea câștig de cauză. 

Laurette Nogo: „Mustoe a fost dat afară de la Dinamo cu semnătura falsificată!”

„Am colaborat cu Dinamo și, de fiecare dată când colaborez cu ei, apar problemele. Am semnat cu Jordan Mustoe în 2019. Am plecat cu el tot în scandal, am ajuns la TAS. Ne judecăm și acum. În două sau trei săptămâni cred că se va da decizia finală. Am avut conferința video cu TAS acum o lună sau acum trei săptămâni și urmează decizia finală.

El a semnat un contract pe doi ani și a fost dat afară cu semnătura falsificată, așa că mi se pare normal ceea ce Jordan a trebuit să facă. O să vedem decizia TAS-ului, nu aș vrea să zic nimic. Bănuiesc că, dacă vom câștiga noi, Dinamo riscă depunctarea în cazul în care nu se plătește”, a dezvăluit Laurette Nogo, la GSP Live. 

Dacă stăm să ne gândim, cam toate cluburile procedează așa când vor să dea un jucător afară. Falsificarea semnăturii e ceva nou în campionatul românesc, numai Dinamo putea să facă așa ceva. Mustoe nu e singurul care a avut asemenea probleme cu ei. A mai fost și alt jucător, Teddy Mezague, și el a avut aceeași problemă cu Dinamo.
 - Laurette Nogo, impresar, la GSP Live

Mario Nicolae: „Dinamo trăiește și asta deranjează pe mulți”

Contactat de Gazeta Sporturilor pentru a comenta informațiile apărute, Mario Nicolae, managerul general al lui Dinamo, a declarat: „Dinamo respiră, Dinamo trăiește și se pare că asta deranjează pe mulți. Nu mă surprinde că apar tot felul de astfel de lucruri acum, când suntem într-un moment bun. Toate astea nu fac decât sa ne întărească și sa ne unească și mai mult”. 

Impresara lui Ekeng a izbucnit în plâns la GSP Live: „Nimeni de la Dinamo n-a mai luat legătura cu familia lui” + ce s-ar fi întâmplat cu banii strânși de suporteri
DINAMO
Impresara lui Ekeng a izbucnit în plâns la GSP Live: „Nimeni de la Dinamo n-a mai luat legătura cu familia lui” + ce s-ar fi întâmplat cu banii strânși de suporteri

Jordan Mustoe, primul englez din istoria lui Dinamo

Jordan Mustoe, produs al academiei lui Liverpool, a semnat cu Dinamo în ianuarie 2019, adus la insistențele lui Mircea Rednic, cu care colaborase și în Belgia, la Westerlo. Jordan Mustoe a fost adus în România de agentul Laurette Nogo și de Luana Rednic și a fost primul englez din istoria „câinilor”.

Lovitură de teatru! Dinamo ar putea fi depunctată, dacă verdictul TAS va fi nefavorabil » „Câinii”, acuzați că ar fi falsificat semnătura unui fost jucător
Laurette Nogo și Jordan Mustoe

La scurt timp după ce s-a transferat, într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Mustoe se descria într-o manieră impresionantă în fața fanilor: „Sunt un fotbalist complet, nu am multe slăbiciuni. Sunt solid fizic, am forță și o viteză bună. Când sunt față în față cu un mijlocaș de bandă îmi doresc să mă provoace, să încerce să mă depășească. Îmi place provocarea! Cred că este evident că stilul britanic clasic de fotbal îmi place cel mai mult”.

3 meciuria bifat Mustoe în tricoul lui Dinamo, dintre care două titular, în unul fiind integralist. 184 de minute în total

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo, primă importantă pentru victoria de la Iași! Câți bani primesc jucătorii din partea fanilor

Cornel Dinu a remarcat schimbarea făcută de Uhrin la Dinamo: „Şi-a dat seama de piesele de care dispune”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (121)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Mai 2021, 18:35

Adevarul e ca nici nu ar mai trebui semnati jucatori care se prezinta cu astfel de 'impresari'. E limpede la ce nivel sunt!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Mai 2021, 17:11
Postat de Mihai Buzea pe 08 Mai 2021, 12:09

Stati linistiti,burleanu joacă la voi.

E pur si simplu o parere de-a ta! Nesustinuta de dovezi sau argumente. Daca eram echipa federatiei, nu eram de ani de zile pe minus cu arbitrajele. Sau opriti de la jocuri si antrenamente sezonul trecut, in timp ce pt alte echipe s-au inchis ochii.

514091889218839
Mihai Buzea  •  08 Mai 2021, 12:09
Postat de catalin.palcu pe 08 Mai 2021, 06:52

trebuie tinute in viata sperantele a catorva disperati care ne vor dusi de ani de zile. ne ameninta cu orice : depunctari, desfiintari, retrogradari, faliment samd. si noi tot nu murim spre disperarea lor. Baiatul asta Mustoe face plangere la TAS dupa 2 ani?? si nimeni nu a auzit nimic pana acum ? nu e clar ca astia sunt pusi de cineva sa incerce sa distruga pe inca o cale Dinamo? nimic nu e intamplator , de anul trecut simteam ca ni se poarta sambetele. si nu sunt genul sa cred in povesti, conspiratii, teorii si fantezii, dar nici nu pot sa nu vad niste lucruri evidente. suntem sub asalt total!

Stati linistiti,burleanu joacă la voi.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează