FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu a remarcat schimbarea făcută de Uhrin la Dinamo: „Şi-a dat seama de piesele de care dispune”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2021 08:56 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 09:45

După 2-1 cu Poli Iași, Dinamo a ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1 și a ieșit din zona fierbinte a play-out-ului.

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a analizat prestațiile „câinilor” și l-a lăudat pe antrenorul ceh Dusan Uhrin pentru modul care în care schimbat fața echipei.

Cornel Dinu, laude pentru Dusan Uhrin: „Dă dovadă de inspirație”

„Dinamo pare într-o creștere de realism de joc. Spuneam că Uhrin nu cunoaște încă ce capacitate are lotul, dar acum cred că şi-a dat seama ce oameni are şi ce poate să facă.

A reuşit antrenând un sistem de blocaj defensiv foarte realist, adică trei apărători centrali, trei mijlocaşi al căror aport este mai mult defensiv, doi jucători în benzi, Sorescu și Filip, şi cu unul sau doi atacanți. Şi-a dat seama de piesele de care dispune şi dă dovadă de inspirație!

Ştie că dacă nu poate să atace, măcar să se închidă. Face un bloc compact în fața careului şi încearcă să recupereze rapid. E o judecată practică și realistă, care, în condițiile campionatului nostru şi ale lui Dinamo, dă roade”, a spus Dinu la TV Telekom Sport.

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dusan Uhrin, impresionat de atitudinea „câinilor”: „Se simțea rău înainte de meci și tot a dat gol!” + Dinamo nu renunță la Cupă

Dinamo, primă importantă pentru victoria de la Iași! Câți bani primesc jucătorii din partea fanilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno999
creeperno999  •  07 Mai 2021, 22:39

Si in primul mandat putea avea rezultate bune daca nu era lupta pentru putere dintre balanescu si prunea

polistul68
polistul68  •  07 Mai 2021, 11:12
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 07 Mai 2021, 10:14

Reciteste primele randuri din declaratia lui Dinu. Chiar spune ca in trecut Uhrin nu cunostea capacitatea lotului. Dar intre timp si-a dat seama ce trebuie facut si astfel a reusit sa schimbe ceva-ceva. Avand la dispozitie un lot pricajit si vai de el. Are cateva victorii consecutive dar cel mai incurajator este ca echipa si-a recastigat increderea.

Amice, acum, intr-o luna, a "citit" lotul...cand a fost , tura trecuta, dupa cateva luni , nea Cornelus il acuza ca nu face treaba buna...sunt doua variante..ori nea Cornel nu e consecvent, ori Uhrin a invatat fotbal intre cele doua perioade cat a antrenat Dinamo...tura trecuta nu si-a "citit" bine lotul ? A invatat sa "citesca" intr-o perioada asa scurta de timp ? adica acum nu mult timp il considerai un anrenor slab, acum, dupa o luna doar, a devenit un antrenor bun...Ok, ca suporter, poti fi subectiv, poti sa spui ca, neavand rezultate, e un antrenor slab...dar ca profesionist, ca om de fotbal, trebuie sa vezi lucrurile mai profesionist, sa iti dai seama ca un antrenor face ce trebuie, dar sunt alti factori care determina rezultatele,,,dar la nea Cornel conteaza f mult interesul personal. NU m-ar mira ca la sfarsitul campionatului, cand Dinamo se va salva, sa se laude ca el a fost printre primii care l-a apreciat pe Uhrin...ca si el i-a dat un "branci" cand a fost demis, nu mai pomeneste nimic. Mare om, mare caracter.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  07 Mai 2021, 10:14
Postat de polistul68 pe 07 Mai 2021, 10:06

Mai nea Cornel....tura trecuta, cand a antrenat Dinamo, parca nu se pricepea omul, parca era adus degeaba, parca echipa nu juca nimic...brusc a invatat fotbl cehul asta....

Reciteste primele randuri din declaratia lui Dinu. Chiar spune ca in trecut Uhrin nu cunostea capacitatea lotului. Dar intre timp si-a dat seama ce trebuie facut si astfel a reusit sa schimbe ceva-ceva. Avand la dispozitie un lot pricajit si vai de el. Are cateva victorii consecutive dar cel mai incurajator este ca echipa si-a recastigat increderea.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close