FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 2-1

DINAMO. Ioan Andone, despre investitorii spanioli care voiau să vină în luna februarie: „Nu s-au înțeles cu Negoiță. Erau din Madrid”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 11:44 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 13:21

Ioan Andone (60 de ani) a vorbit despre perioada grea prin care trece Dinamo și despre investitorii spanioli care au fost interesați să cumpere clubul în luna februarie.

Actualul președinte a lui FC Voluntari nu are încredere în proiectul de la Dinamo și crede că nu trebuiau aduși atât de mulți jucători noi la echipă: „Mai bine rămâneau cu lotul de anul trecut și, probabil, rezultatele erau mai bune. Când pierzi cinci meciuri, ce poți să mai zici? Când ai valoare, nu pierzi atâtea meciuri. Acești jucători străini nu joacă bine, nu pot obține rezultate. Dinamo va avea probleme mari în continuare”.

„Am încercat să ajut Dinamo în luna februarie”

Totodată, „Fălcosul” a oferit detalii la Pro X și despre investitorii spanioli care doreau să cumpere echipa în luna februarie, dar care nu s-au înțeles cu Ionuț Negoiță: „Eu am încercat să ajut Dinamo în luna februarie, când un grup de investitori spanioli au vrut să investească, dar nu s-au înțeles cu Negoiță. Acei conducători erau din Madrid și aveau în plus un om care făcea strategia. Acea persoană mai condusese două cluburi mari din prima ligă spaniolă, avea experiență.

Spaniolii de acum nu au mai condus nimic până să vină la Dinamo. În iarna prevăd plecarea lor, cred că acolo se va ajunge. Ei au adus jucători buni, dar care nu demonstrează. Nu cred că pe Aleix Garcia îl lua Guardiola dacă nu avea valoare”.

E foarte greu pentru Dinamo să ajungă în Europa din nou. Pe vremea când făcea performanță în Europa, campionatul era mai valoros și ridica standardele. Valoarea campionatului nostru a scăzut, din păcate.
- Ioan Andone, la Pro X

Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Viitorul - Dinamo 2-1. Ante Puljic a dezvăluit protestul jucătorilor: „Da! Nu e vorba neapărat de bani, ci de promisiuni” + Declarații tari ale croatului

VIITORUL - DINAMO 2-1. Note GSP Vedetele de carton ale „câinilor” s-au făcut de râs și la Ovidiu! Cine au fost cei mai slabi jucători

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  09 Noiembrie 2020, 21:02
Postat de doarpomana pe 09 Noiembrie 2020, 18:19

Nea Ando nu m-ai are credibilitate de cand ia branza de la Gigi.

N-au vrut investitorii sa vina pentru ca jucatorii si suporterii nu erau sterilizati si microcipati.

doarpomana
doarpomana  •  09 Noiembrie 2020, 18:19

Nea Ando nu m-ai are credibilitate de cand ia branza de la Gigi.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  09 Noiembrie 2020, 18:19
Postat de joze_maurinio pe 09 Noiembrie 2020, 16:49

Vad ca si Cornelus, caracter mare, ne vorbeste in cotidianul Fanatik al jucatorului din vestiarul Stelei la concedierea lui Bergodi, Horia Ivanocski(vai, ce fapta penala), despre Ando 007, uitand deliberat, sau poate nu, ca el a pierdut primele 3 din seria de 7 infrangeri, iar Andone a inaugurat nocturna din Groapa cu un 1-4 cu Steaua. Pai, mai Ando, tragedia nu e mare la Dinamo, victorie cu Astra in week-end si dupa aia au meci cu ..... Voluntari, adica, iar 3 puncte Dinamo. Din motive de Ando. Si uite asa, au ajuns la varf.

Nu prea te ajuta logica, Dinamo pierde cu oricine dar lor le sta de blaturi, esti tare ca omida. Spune-ne si numerele de la LOTO ca vreau sa devin milionar.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează