FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu la momentul adevărului: „Prunea a greșit în momente grele!” + „S-ar putea să supăr foarte multă lume, dar...”

Ionel Dănciulescu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria recentă a lui Dinamo +11   FOTO
Ionel Dănciulescu este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria recentă a lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iunie 2020 22:58

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a declarat că Florin Prunea, managerul general al „câinilor”, a comis greșeli la începutul sezonului, în privința gestionării relației cu fanii.

„Florin știe și el că a greșit în anumite momente grele, la început de sezon, când a declarat ce a declarat. A acceptat partea lui de vină, dar tot ce a făcut a făcut pentru că iubește clubul. E un președinte foarte bun, poate cel mai bun din Liga 1”, a declarat Dănciulescu, în emisiunea „Digi Sport Special”.

Florin Prunea: „Nu aveam ce să caut la Dinamo”

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a anunțat că va părăsi formația din Ștefan cel Mare la sfârșitul contractului. 

„Mai mult ca sigur o să plec de la Dinamo, 100%! Fiecare își vede de drumul lui. A fost o perioadă grea pentru mine. Dinamo merge înainte și fără Prunea. Oricum, nu aveam ce să caut aici, dar am zis și eu să mă întorc la clubul unde am crescut. Domnul Negoiță m-a sunat acum două zile, dar nu i-am răspuns. Chiar n-am văzut, eram ieșit prin curte, eram afară. Nu mi-a dat niciun mesaj după”, a declarat Prunea, la GSP Live.

13 iuniee data la care Prunea își termină contractul actual cu Dinamo

„E opinia mea, s-ar putea să supăr foarte multă lume, dar nu mi-o voi schimba. Cea mai mare greșeală este îndepărtarea lui Mircea Rednic, de asta s-a ajuns aici. Se crea o emulație între jucători și echipă, îți garanta că lucrurile merg ca la un club profesionist. 

Pe parcurs s-au făcut mai multe greșeli și uite unde am ajuns. Plecarea lui Rednic a fost motivul care a declanșat acea stare de nervozitate, de inflamare a suporterilor. Au avut și ei dreptate până la urmă, credeau atunci că Dinamo putea să se bată la titlu”

Ionel Dănciulescu, la „Digi Sport Special”

+7 FOTO

VIDEO Culisele implicării lui Mircea și Răzvan Lucescu la Dinamo: „Vă spun un secret”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

DINAMO. Afirmații șocante despre Slavko Perovic: „Poate muri subit, ca Ekeng”

Ionuț Negoiță, prima reacție după greva de la Dinamo: „Jucătorii aveau dreptate, totuși...” » De ce nu s-au plătit salariile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
388636538655208
Dan Mihai Moroianu  •  08 Iunie 2020, 07:49

Du-te Prunea du-te și lasa-ne,!

mattteo
mattteo  •  08 Iunie 2020, 00:53

Ce Presedinte bun ma?????? Cel mai slab din istorie. Lotul facut de Rednic era de 100 de ori mai bun. Aia aveau toti sub 23 de ani, aveau nevoie sa creasca, chiar daca nu se integrasera fratii aia marocani. ii luase sa aduca profit clubului. L-au dat afara si radea Negoita de Rednic ca sa vina cu o oferta.....i-a zis Rednic ca o sa ajunga sa dea echipa pe 1 leu pentru ca nici el nici Prunea nu se pricep sa faca bani din jucatori. Asta si la Iasi i-a lasat cu datorii gigantice de au trebuit sa schimbe tot lotul ca sa mai vanda ceva dupa ce a plecat el, toti aveau peste 30 de ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează