FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionel Dănciulescu, măsură categorică după criticile lui Negoiță: „Cine va greși va plăti foarte grav”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 21:30

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a oferit prima reacție după ce patronul Ionuț Negoiță l-a acuzat că „spală rufele la televizor” și discută public problemele financiare ale clubului.

„Sunt de acord cu domnul Negoiță în privința asta. În Spania am avut o discuție cu Dusan și cu Florin. Vom face un regulament al echipei, în care oricine va leza imaginea clubului va plăti și o va face foarte grav! Eu la Dinamo am vrut respect și poate puțină recunoștință pentru ce-am făcut de-a lungul timpului.

Pe jucători i-am învățat și ce să declare, dar când ajung în fața microfonului nu mai e problema mea ce spun, pentru că s-au acumulat multe nemulțumiri.

Sunt mulți jucători care vin și în Spania, în cantonament, și ne zic că au avut înțelegeri cu oamenii din club despre contractele lor și ce urmează să se întâmple. Dar tu nu știai nimic, ce poți să faci? Să încerci să remediezi situația și să menții un climat bun. De când sunt la Dinamo eu am încercat să aplanez conflicte și să mențin o atmosferă plăcută, să apară în față cât mai multe lucruri bune. Au fost atâtea discuții legate de problemele financiare, de atitudinea luată de jucători în presă și la TV, tocmai de-asta”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

3 declarații ale lui Dănciulescu despre noutățile din lotul lui Dinamo:

  1. „Gabriel De Moura urmează să plece la Mediaș. Era înțeles în mare parte. Azi n-am mai vorbit cu el, dar în proporție mare se face transferul”
  2. „Din câte știu eu, la finalul săptămânii va veni un fundaș la noi (n.r. Kristian Kostrna). Pe jucătorii care vin i-am văzut și noi și am fost de acord cu Dusan”
  3. Perovic va fi apt cu Astra, încercâm să mai aducem un atacant, în proporție mare e făcut, vrem să rezolvăm repede, timpul e scurt. Dacă vine, semnează direct, nu în probe”

VIDEO // Ionuț Negoiță, supărat pe Florin Prunea

Vezi și: 

EXCLUSIV Riccardo Piscitelli: „Man și Coman sunt cei mai buni din Liga 1” » Pe cine vede favorită la titlu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
2147531708893044
Mircea Ionescu  •  25 Ianuarie 2020, 10:32

Un caracter de zero barat are acest personaj!

markksson
markksson  •  25 Ianuarie 2020, 09:30

Nu prea suna ca Danciu isi cere scuze pentru faza cu rufele ...

valu4ever
valu4ever  •  25 Ianuarie 2020, 09:30

Ce competente sa aiba ursaru asta?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează