FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 4-0

Nimeni nu mai crede în Dinamo: „E nevoie de o minune să rămână în prima ligă!” » Fotbaliștii, făcuți PRAF în direct

FC Botoșani - Dinamo 4-0 / foto: Ionuț Tabultoc (GSP) +34   FOTO
FC Botoșani - Dinamo 4-0 / foto: Ionuț Tabultoc (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 22:57 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 23:00

Ionel Dănciulescu (45 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo, e profund dezamăgit de prestația „câinilor” din eșecul cu FC Botoșani, scor 0-4. „Corbul” a înșirat lucrurile negative pe care le-a remarcat în partida de luni seara.

Nici măcar Ionel Dănciulescu, un optimist incurabil, nu mai crede că Dinamo poate să evite retrogradarea în liga secundă. Danciu-gol a analizat jocul roș-albilor de la Botoșani și a trasat câteva concluzii amare.

Ionel Dănciulescu: „E nevoie de o minune pentru ca Dinamo să rămână în prima divizie!”

„Nu poți să extragi nimic bun din ce s-a întâmplat. O echipă lentă, largă, cu jucători blazați! A fost destul de ușor pentru cei de la Botoșani să câștige fără niciun fel de problemă

La cum s-a prezentat echipa în această seară, sunt șanse mari ca distanța față de echipele din fața lui Dinamo să crească și mai mult. Azi n-am văzut nimic! Jucători blazați, fără vlagă!

Eu sunt mai optimist de fel, dar, la cum arată Dinamo, e nevoie de o minune pentru a rămâne în prima divizie. Echipa nu joacă nimic, nu adună puncte, iar meciurile trec. Nu e timp!”, a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Flavius Stoican: „Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă”

Vreau să ne bucurăm cu toții și-mi doresc se întâmple acest lucru cât mai repede. Vom avea o echipă bună, pentru că am o echipă cu jucători buni, care nu trebuie să-și piardă încrederea. Jucăm, avem ocazii, dar primim goluri la fiecare ocazie a adversarilor. 

Nu vrem să retrogradăm și facem tot ce ne stă în putință pentru a evita acest lucru. Suntem într-o situație grea, dar nu dezarmantă. Trebuie să jucăm fotbal și să acumulăm puncte. Vreau să nu mai oferim cadouri, pentru că primul gol primit de la Botoșani a fost un cadou al nostru.

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

FOTO Cele mai tari imagini ale partidei FC Botoșani - Dinamo 4-0

+30 FOTO

VIDEO Dezbaterea zilei, 4 februarie » Trebuie mărit numărul de echipe din Liga 1 pentru a o salva pe Dinamo?

Botoșani - Dinamo 4-0. Cornel Dinu râde de dinamoviști » Fotbalistul luat în vizor: „El e de film, nu de fotbal!”

3 concluzii după o nouă rușine trăită de Dinamo: lipsa de reacție a lui Stoican și două borne neverosimile

Flavius Stoican, discurs halucinant după dezastrul de la Botoșani: „Prea avem ghinion!” » Ce mesaj are pentru jucători

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
113071617503785
Constantin Morarescu  •  08 Februarie 2022, 14:30

Dinamo are sorta pecetluita .Cineva cu multa influenta in fotbalul nostru vrea sa o prabuseasca ,pentru a o putea cumpara la pret de matineu .Mai ales ca este un brend bun la vanzare de jucatori si,va avea si stadion nou .Uitati-va cum sunt ajutate echipele care sunt la bataie cu Dinamo la retrogradare si cine le ajuta si o sa intelege-ti .

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  08 Februarie 2022, 10:16

RADUCIOIU/presedinte de club la DINAMO = REDNIC antrenor .

trake
trake  •  08 Februarie 2022, 08:01

Minunea s-ar putea numi Burleanu. Dacă ar avea demnitate ar trebui să refuze orice "mână întinsă" și un nou început ( ex. Rapid). Cred că se "va rezolva" și anul acesta. Se vor schimba regulile în timpul jocului; nu ar fi prima oară. Păcat pentru numele Dinamo, dar RUȘINE în același timp.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close