FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu oferă informații noi despre fotbaliștii lui Dinamo încă infectați cu coronavirus „La el e mai complicat!”

Trei fotbaliști ai lui Dinamo încă se confruntă cu probleme legate de coronavirus
Trei fotbaliști ai lui Dinamo încă se confruntă cu probleme legate de coronavirus

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 18:44 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 19:03

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul general al lui Dinamo, a dezvăluit care este starea fotbaliștilor din lotul „câinilor” care încă se confruntă cu probleme legate de coronavirus.

Antrenorul Gigi Mulțescu nu se poate baza pe 3 jucători în momentul de față. Mihai Popescu (27 de ani), Andrei Sin (28) și Diego Fabbrini (30) încă așteaptă să primească unda verde pentru a se alătura pregătirilor.

„Mai avem probleme cu cei 3 jucători. Popescu a ieșit negativ la ultimul test, mâine dimineața va repeta testul și dacă iese negativ va reintra alături de ceilalți jucători la Săftica. Sin se va duce să își facă testul luni, să sperăm că va ieși negativ. Nu are simptome, se simte bine. 

La Fabbrini e un pic mai complicat, a avut o mică problemă pulmonară înainte să fie infectat cu coronavirus. Vom vedea cum vor evolua lucrurile, dar în general se simt bine cu toții. Echipa nu va mai ieși până la final din bază, trebuie să înțeleagă că este un efort comun”, a declarat Dănciulescu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

I-am simțit bine pe băieți la antrenament. Dorinici de muncă, au lucrat destul de bine în aceste zile. Dar una este antrenamentul și una este meciul oficial. Sper să aibă același tonus pe care l-au arătat la antrenamente și la meciuri - Ionel Dănciulescu, team manager Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

Incredibil: Universitatea Craiova a plătit testele celor de la Astra, facturate în numele LPF!

Craiova a reacționat rapid după amânarea meciului cu Astra » Sorin Cârțu cere victoria la „masa verde”: „Ce dracu de miză fantastică mai e pentru ei?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close