FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu și-a donat trofeele și medaliile » Cât costă o bucată din istoria „câinilor”

Ionel Dănciulescu i-a impresionat pe fanii lui Dinamo cu cadourile făcute pentru licitație
Ionel Dănciulescu i-a impresionat pe fanii lui Dinamo cu cadourile făcute pentru licitație

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 08:12

Ionel Dănciulescu (43 de ani) și-a donat din trofee și medalii, iar cea de la ultimul titlu de campioni al lui Dinamo, din 2007, a fost achiziționată cu 500 de euro.

Dinamo a împlinit ieri 72 de ani de existență. Negoiță e așteptat de fondul de investiții reprezentat de Herminio Menendez să cedeze cele 82 la sută din acțiuni. Ioan Andone a spus că ibericii au pregătită garanția de 3 milioane de euro cu care să țină clubul, deși, din informațiile strânse de oficialii roș-albilor, aceștia nu au deloc forța financiară cu care se laudă. Astăzi, ar trebui să se lămurească situația.

În tot acest timp, suporterii o țin pe a lor: pun ban pe ban pentru a ajunge și a depăși ușa rotativă de la RIN Hotel, încă 4.000 de membri în programul socios și atunci se vor implica în a prelua pachetul majoritar la echipa de suflet. 

O legendă a clubului, Ionel Dănciulescu, și-a pus vitrina de trofee la dispoziția fanilor din PCH și din programul socios DDB ca să continue să strângă bani. Sunt organizate licitații prin intermediul paginii oficiale de Facebook, iar suvenirurile sunt la mare căutare. Tricoul lui Claudiu Niculescu, de exemplu, a fost la mare căutare, fiind adjudecat pentru 500 de euro.

„Pentru Dinamo îmi dau și viața"

În urmă cu 13 ani, Dinamo câștiga ultimul trofeu de campioană. Acum e „era coronavirus", atunci era vremea „spartanilor", iar Dănciulescu era un membru marcant al lotului, cu reușite spectaculoase, precum cea din Ghencea, în Sâmbăta Paștelui, la victoria cu 4-2. 

Fostul golgeter și-a scos medalia de campion la licitație. Unul dintre suporteri, Adi Ionescu, a câștigat și a făcut dovada plății celor 2.400 de lei, circa 500 de euro, cu care a achiziționat prețiosul obiect.

„Din câte am înțeles, se dorește ca medalia să rămână la muzeul clubului. Eu aș vrea ca Danciu să decidă! E munca lui. Eu o pot ceda cu drag, mi-ar plăcea să-i rămână, dar aș vrea în schimb un tricou al lui cu dedicație", a transmis fanul entuziasmat, care a promis că va strânge și alți adepți la programul socios din aria Banatului. 

Medalia lui Danciu de la Supercupa României din 2012 a fost și ea la mare căutare. S-a vândut cu 400 de euro, 1.920 de lei. A fost adjudecată de o fană înfocată, Elena Horga. „Nu mă dau banii afară din casă, însă pentru Dinamo sunt pregătită să-mi dau și viața", a transmis ea.

Cristian Stroe a plătit 1.250 de lei, 260 de euro, pentru un fular. „Eu am o fetiță acum de un an și jumătate, dar și un băiețel «pe drum». Ce-l mai învăț eu despre fotbal dacă Dinamo dispare?!", a reacționat suporterul.

6.000 de membri DDBsunt adunați în programul socios, când vor fi 10.000 vor să preia clubul, conform propriilor declarații

365 de mii de euroeste suma cu care fanii au creditat clubul. Au mai adunat 50.000 de euro cu care pot ajuta Dinamo

DINAMO. Testele pe stomacul gol

Dinamoviștii se reunesc astăzi după două luni de pauză forțată. Adunarea e prevăzută la 8:30, la Săftica, iar testele aduse din Germania vor fi făcute imediat, pe stomacul gol, conform procedurii. 

După micul dejun, va urma reacomodarea la efort, iar „câinii" vor rămâne pentru două săptămâni în fosta bază SRI: 25 de jucători, 6 membri ai staff-ului tehnic, 4 ai staff-ului medical, doi bucătari, două femei de serviciu și o persoană care are grijă de teren. Nu și Dănciulescu, considerându-se că nu este nevoie de serviciile sale în această perioadă. Danciu-gol ar putea să se despartă în vară de „câini".

Dinamo a împlinit 72 de ani de existență » Leon Rotman, cel mai în vârstă campion olimpic al României

Citește mai multe știri despre Dinamo:

CSA Steaua, mesaj de ziua rivalei Dinamo: „Am scris istorie! Și continuăm!”

Ionuț Negoiță, ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo: „Să nu moară pacientul!” + Suma pe care spaniolii ar urma să o investească în următoarele 60 de zile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează