FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Gane a aruncat prosopul! Dinamo și-a luat gândul de la play-off: „Nu este un obiectiv pentru noi”

Ionel Gane, antrenor Dinamo
Ionel Gane, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2021 20:29 / Actualizat duminica, 21 februarie 2021 20:34

Ionel Gane (49 de ani), antrenorul lui Dinamo, a declarat înainte de meciul „câinilor roșii” cu Astra că accederea în play-off nu reprezintă un obiectiv al echipei sale.

Astra - Dinamo, liveTEXT AICI

„Trei puncte ne-ar ajuta enorm pe acest final de campionat, ne-ar aduce mai multă liniște. Play-off-ul nu este un obiectiv pentru noi, o să vedem pe final de campionat unde o să fim, dar trei puncte ar fi foarte bune în acest moment, ne-ar aduce mai multă liniște și am aborda altfel ultimele șase etape.

Eu cred că sună realist în acest moment. De la începutul anului până acum s-au schimbat foarte multe lucruri, în acest moment DDB face eforturi foarte mari de a strânge banii pentru licență. Eu zic că este mai important acest lucru pentru viitor, dar sigur, pe plan sportiv este important ca noi să arătăm cât mai bine”, a declarat Gane la flash-interviu.

Dinamo, ultima dată în play-off în 2017

Înaintea meciului cu Astra, Dinamo ocupa locul 11 în Liga 1, cu 26 de puncte, 9 sub locul 6, primul care asigură calificarea în play-off. Cu o victorie la Giurgiu, alb-roșii s-ar apropia la 6 puncte de Academica Clinceni, ocupanta locului 6, diferență pe care ar trebui să o recupereze în ultimele 6 etape ale sezonului regular.

Ultimul sezon în care Dinamo a participat în play-off a fost 2016/2017, stagiune încheiată de „câini” pe locul 3, după Viitorul și FCSB.

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Moare Dinamo? „Fanii au o misiune imposibilă” » Programul DDB, descurajat de o legendă

DDB anunță suma necesară ca Dinamo să obțină licența: „Avem 36 de zile, nimic nu ne poate opri”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
remarque
remarque  •  22 Februarie 2021, 08:34

Hai mai ziaristilor amarati sa va dau un titlu. Dinamo s-a imunizat de playoff. A luat ambele doze de Astra Zeneca in aceeasi zi.

bubunika
bubunika  •  22 Februarie 2021, 04:26

Singurul obiectiv viabil este sa jucati de la ora 11 dimineata!

dragdim
dragdim  •  22 Februarie 2021, 01:55
Postat de Gabi Simon pe 22 Februarie 2021, 00:04

Ionele dar nu aveti ce cauta in Plyoff. Anul trecut Dinamooo trebuia sa joace sezonul asta in Liha a 2a si tu despre ce vb? Sa apui multumesc daca nu isi revin echipele din Playout sa ramineti in proma liga. La ce probleme sunt acolo nu stiu de ce mai stai. Faci Craiova si Oltenia de ris cu cea mai scirboasa si nesuferita echipa din tara.

Poate anul asta câștigați campionatul la masa verde, alta modalitate nu exista pentru voi. Oricum voi sunteți vasali pe viața stăpânului mioarelor și o sa ieșiți campioni in 20-30 de ani, dacă reușiți sa cumpărați tot arbitrajul românesc. Pana atunci, aplecați înspre Pipera.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează