FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

DINAMO. Ionuț Negoiță n-a rămas dator în fața lui Mircea Rednic » Cum l-a ironizat pe fostul antrenor al „câinilor”

Ionuț Negoiță și Mircea Rednic au trecut prin multe conflicte la Dinamo
Ionuț Negoiță și Mircea Rednic au trecut prin multe conflicte la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 09:41

Ionuț Negiță, finanțatorul lui Dinamo, și-a adus aminte de conflicte mai vechi și i-a răspuns fostului colaborator Mircea Rednic, în prezent antrenorul lui Poli Iași .

Cei doi au un trecut bogat împreună. Rednic a fost de două ori în „Ștefan cel Mare” în timpul domniei lui Ionuț Negoiță, existând câteva conflicte celebre cu patronul „câinilor”. De altfel, Rednic a și împrumutat clubul cu bani.

„Banii lui Rednic au rămas în club, s-au plătit salarii. El e pe val, e la cea mai bună echipă din ţară, e pe loc fruntaş, poate să spună orice. Să vină să preia că suporterii îl vor! Cine a dat împrumut şi-a luat banii înapoi”, a spus Negoiță, la TV Digi Sport.

Totul a plecat după ce „Puriul” lansase zilele trecute un atac la Ionuț Negoiță: „Tu te mai numești patron? El tot așteaptă un fraier ca mine, care să vină de acasă să împrumute clubul. Atunci, să nu te mai numești patron. Ce patron ești tu? Spui doar că ai investit, dar spune și cât ai câștigat din perioada asta. Cât am fost eu la Dinamo, el a câștigat peste două milioane de euro!”.

Mircea Rednic, de 4 ori antrenorul lui Dinamo

Mircea Rednic a antrenat la Dinamo ultima oară în sezonul trecut, când prezența sa pe bancă a coincis cu cea mai proastă clasare din istorie, locul 3 în play-out. A plecat de la echipă înainte de startul acestui sezon, după un scandal cu Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu. 

„Puriul” a încercat în mai multe rânduri să preia și o parte din pachetul de acțiuni deținut de Ionuț Negoiță, dar tratativele s-au împotmolit de fiecare dată. 

Rednic rămâne antrenorul care a adus ultimul titlu de campion în Ștefan cel Mare, în 2007, în „era spartanilor”, și-a pregătit Dinamo în 4 mandate.

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Anunțul lui Ionuț Negoiță nu-l sperie pe Florin Prunea: „Nu cred că își permite cineva să lase echipa în an electoral”

Ionel Dănciulescu, dialog încins cu Ionuț Negoiță, în direct la TV: „Nu, de data asta nu mai salvez clubul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 20:17

Draga Negoita , ti am trimis multe mesaje , de cand ai preluat clubul , chiar unele revolutionare, aici si pe email, dar nu ai tinut cont de ele.In al doisprezecelea ceas , ti a venit mintea la cap.Dar Mister Negoita , aduna te , formeaza o echipa din cadrul clubului care sa mearga in ficare judet ,cu caravana Dinamo cu un contract incheiat intre tine si suporteri prin care se angajaza sa cotizeze lunar cate 30 de lei iar banii care sa fie virati in contul clubului si transformati in actiuni.Sunt atat de multi oameni saraci care iubesc acest club , nu bogati ca TIRIAC si care vor darui pentru clubul care le a adus atatea satisfactii si bucurii si glorie unei Romanii macinate de rautate si ranchiuna.Un club care a adus glorie Romaniei, peste 12.000 de medalii , 12 cupe ale campionilor , titluri mondiale , europene si olimpice , club care astazi traieste prin performantele echipei de handabal.Guvernantii si au batut joc si ne au lasat pe stadionul canstruit de Dej si Draghici si mentiunut de Tudor Postelnicu, care a avut mai mult suflet si mai multa minte decat cei care conduc astazi societatea romaneasca.

2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 19:55

E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarziu, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac , sa vedem cat dau ei.

andrey.fcd
andrey.fcd  •  11 Aprilie 2020, 18:47

*** vorbeste despre un fost mare international, un om care a facut ceva in fotbal, a castigat si cateva trofee ca antrenor, chestii. Mircea Rednic mereu va fi respectat in fotbalul romanesc, inclusiv de rivalii lui Dinamo, fie ca accepta sa recunoasca sau nu. Dar despre ionut negoita si suporterii lui Dinamo si cei care antipatizeaz cu acest club au aceeasi parere, bun de aruncat la groapa de a fotbalului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează