FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A fost aproape să semneze cu Dinamo, acum îi avertizează pe „câini”: „U Cluj e mai bună decât Dinamo!”

Dinamo ocupă locul 8 în play-out // foto: Raed Krishan - GSP
Dinamo ocupă locul 8 în play-out // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2022 09:54 / Actualizat vineri, 06 mai 2022 10:48

Ionuț Rada (39 de ani), fost fundaș central la FCSB, CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, a analizat situația lui Dinamo, club care se pregătește pentru barajul de menținere în Liga 1. 

  • Dinamo, locul 8 din 10 în play-out, va disputa un baraj de menținere/promovare în Liga 1 cu ocupanta locului 3 în play-off-ul Ligii 2, una dintre Petrolul, U Cluj și Hermannstadt. Partidele vor avea loc pe 22, respectiv 29 mai.

- Dinamo e singurul club mare la care nu ai jucat. Înțelegi ce e acolo?
- Am fost aproape... Nu s-a materializat mutarea pe vremea când eram la Steaua, atunci aș fi putut ajunge în alb-roșu. Dinamo se chinuie tare, îi chinuie și pe suporteri, fiindcă fanii suferă cel mai mult, nu unii conducători, nu unii jucători, care vin și pleacă. 

Se vede cât de important este în Liga 1 să avem echipe de tradiție, ce înseamnă să avem meciuri gen UTA - Rapid, nu stadioane goale și triste. Mi-aș dori ca din „B” să vină echipe cu tradiție, cu suporteri, de văzut ce va fi și cu Dinamo la baraj, cu cine va juca, dar e clar că situația de acolo e greu de rezolvat.

Finală de 7* pe stadion de 3* » GSP a vizitat arena care ar putea găzdui duelul de titlu din Liga 1: „Deja ne sună oamenii că vor câte 1.000 de bilete”
STADION
Finală de 7* pe stadion de 3* » GSP a vizitat arena care ar putea găzdui duelul de titlu din Liga 1: „Deja ne sună oamenii că vor câte 1.000 de bilete”

Ionuț Rada: „U Cluj, mai bine decât Dinamo în acest moment”

- Cum vezi barajul cu U Cluj sau cu Hermannstadt? 
- Mă gândeam la asta, fiindcă suporterii lui Dinamo și ai lui „U” sunt foarte apropiați, ar fi o confruntare dură. Pe U Cluj o văd mai bine acum decât pe Dinamo! La nivel sportiv. Dar există diferențe mari între cele două ligi, cred că Petrolul va promova, apoi vedem cine dintre Cluj și Sibiu va merge alături de ploieșteni.

- Ar fi mai ușor pentru Dinamo cu Hermannstadt
- E destul de delicată situația de la Hermannstadt, cu bani, cu insolvență, pentru promovare. Ar fi ciudat ca o echipă deja cu probleme să promoveze în Liga 1...

Ionuț Rada: „LPF și FRF ar trebui să fie mult mai aspre în privința obținerii licențelor”

- Ce părere ai despre situațiile financiare de la Gaz Metan și Clinceni? Parcă niciodată nu a fost așa în primul eșalon. 
- Este îngrijorător, umilitor. Am văzut ce a fost cu copiii aceia de la Mediaș, la 0-8 cu Rapid. Cresc într-un mediu nesănătos. Este îngrijorător că oameni importanți, unii din primării, își bat joc de un oraș întreg, cum este Mediașul. 

Cred că LPF și FRF ar trebui să fie mult mai aspre în privința obținerii licențelor. Și cum previn astfel de probleme pe viitor? Întreb și eu. Cu siguranță, mâine, poate fi alt club.

Mai multe știri din Liga 1: 

Răzvan Zăvăleanu, reacție după ședința de la Dinamo: „Ei sunt cu banii la zi, haideți să vă zic cum stă treaba”

FCSB a făcut cerere oficială să joace pe Ghencea: „Plătim dublu față de Arena Națională”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  06 Mai 2022, 22:39

Pe botosani i-am batut in 10, p-aia din liga 2 batem si in 9 oameni. Augh augh augh!

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  06 Mai 2022, 19:15

Petrolul, U Cluj si Hermstadt sunt mult mai bune ca dinamo , daca dinamo va avea sansa sa evite aceste trei echipe, atunci va avea 50% sanse la baraj !

dvd1
dvd1  •  06 Mai 2022, 17:57

orice echipa din primele 4 esaloane e mai buna decit Dinamo. Atit e de zis

Vezi toate comentariile (6)
Comentează