LIGA 1  ·  "CÎINII" ÎNCEP CAMPIONATUL ÎN HAINE NOI

Dinamo îşi prezintă vineri noul echipament: roşu, alb şi verde

Articol de - Publicat miercuri, 21 iulie 2010 00:00

Un nou antrenor, Ioan Andone, o nouă echipă, noi aspiraţii, un nou sezon plin de vise noi. Dinamo începe duminică ediţia de campionat 2010-2011 în care speră să recîştige trofeele şi respectul pierdut în ultimii ani. Vineri, echipa din Ştefan cel Mare îşi va prezenta noul echipament, cel care va lua locul acestuia din prezent, jumătate alb, jumătate roşu. Partida de mîine seară, cu Olimpia Bălţi, va fi ultima în tricourile vechi, nu foarte apreciate de către jucători, care le consideră cu ghinion.

Tricoul principal urmează să fie roşu complet, ca în ediţia 2006-2007 cînd s-a cîştigat ultimul titlu de campion. Cel secundar va fi alb complet, iar cel de-al treilea, pentru Europa League, verde complet. Ultimul este o pemieră pentru formaţia din Ştefan cel Mare. Astfel, că şi tricourile galben-negre, cele ale Miracolului de la Liberec, vor ramine doar de colecţie.

 

Ce părere ai? Contează faptul că echipa îşi va schimba echipamentul?Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (5)
fotbalistu  •  21 Iulie 2010, 19:59

asta-i problema??????????????????????

alpin  •  21 Iulie 2010, 19:38

Daca au vazut ca CFR Cluj castiga trofee pe banda rulanta, au adoptat di cainii culorile Ungariei!!! Dar, pe langa culori, mai e nevoie si sa stii meseria asta!

lariqu  •  21 Iulie 2010, 19:34

abia astept sa vad noile echipamente, sper sa fie mai personalizate putin decat cele de acum 2 ani. Echipa oricum e jalnica speram sa faca diferenta venirea lui nea Ando

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1