FOTBAL  »  Superliga  »  "CÎINII" ÎNCEP CAMPIONATUL ÎN HAINE NOI

Dinamo îşi prezintă vineri noul echipament: roşu, alb şi verde

Articol de - Publicat miercuri, 21 iulie 2010 00:00

Un nou antrenor, Ioan Andone, o nouă echipă, noi aspiraţii, un nou sezon plin de vise noi. Dinamo începe duminică ediţia de campionat 2010-2011 în care speră să recîştige trofeele şi respectul pierdut în ultimii ani. Vineri, echipa din Ştefan cel Mare îşi va prezenta noul echipament, cel care va lua locul acestuia din prezent, jumătate alb, jumătate roşu. Partida de mîine seară, cu Olimpia Bălţi, va fi ultima în tricourile vechi, nu foarte apreciate de către jucători, care le consideră cu ghinion.

Tricoul principal urmează să fie roşu complet, ca în ediţia 2006-2007 cînd s-a cîştigat ultimul titlu de campion. Cel secundar va fi alb complet, iar cel de-al treilea, pentru Europa League, verde complet. Ultimul este o pemieră pentru formaţia din Ştefan cel Mare. Astfel, că şi tricourile galben-negre, cele ale Miracolului de la Liberec, vor ramine doar de colecţie.

 

Ce părere ai? Contează faptul că echipa îşi va schimba echipamentul?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fotbalistu
fotbalistu  •  21 Iulie 2010, 19:59

asta-i problema??????????????????????

alpin
alpin  •  21 Iulie 2010, 19:38

Daca au vazut ca CFR Cluj castiga trofee pe banda rulanta, au adoptat di cainii culorile Ungariei!!! Dar, pe langa culori, mai e nevoie si sa stii meseria asta!

lariqu
lariqu  •  21 Iulie 2010, 19:34

abia astept sa vad noile echipamente, sper sa fie mai personalizate putin decat cele de acum 2 ani. Echipa oricum e jalnica speram sa faca diferenta venirea lui nea Ando

Vezi toate comentariile (5)
Comentează