FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Cum a reacționat Mureșan, după ce Bonetti a anunțat că are COVID: „Acum a devenit clar”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 11:30 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 12:15

Iuliu Mureșan, administratorul judiciar al „câinilor”, a reacționat după ce avocatul lui Dario Bonetti a transmis că antrenorul are COVID și se află în izolare în Italia: „Ne amenință cu procese, a devenit clar că e supărat pe Dinamo”. Contactat telefonic astăzi de GSP, Bonetti a transmis că se simte mai bine. 

  • Dinamo joacă acasă cu Botoșani, de la ora 19:00. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.

Antrenorul italian, pe care Dinamo vrea să-l dea afară din cauza rezultatelor slabe, a plecat în țara natală și a trimis o înștiințare prin avocat, anunțând că are COVID. Dinamoviștii îl acuzaseră că tărăgănează semnarea rezilierii și că astfel blochează numirea unui nou „principal” la club. 

Mureșan a revenit cu noi declarații, după aflarea veștii că Bonetti a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Iuliu Mureșan, reacție după ce Bonetti a anunțat că are COVID: „E o situație îngrijorătoare”

„Jucătorii lui Dinamo au fost testați săptămână trecută. Nu am avut niciun caz de COVID. Nu ştiu exact ce se va întâmpla înainte de meciul cu Botoşani. Nu ştiu care este procedura.

Bineînţeles, este o situaţie îngrijorătoare dacă domnul Bonetti are COVID. Să sperăm că jucătorii sunt sănătoşi şi meciul o să se dispute. Nu vreau să intru în polemici cu domnul Bonetti”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Fanatik.

Dânsul a plecat joi fără să anunţe clubul şi ne-a luat pe toţi prin surpindere. Am înţeles că pur şi simplu a plecat la aeroport, nu a vorbit cu nimeni şi acum ameninţă clubul cu procese. Noi ne-am comportat profesionist cu domnul Bonetti. Sper să ajungem până la urmă la o înţelegere amiabilă, chiar dacă a devenit clar că el e supărat pe Dinamo
- Iuliu Mureșan

Dario Bonetti are Covid și e în carantină. Comunicatul avocatului

Dario Bonetti i-a anunțat pe dinamoviști că are Covid, prin intermediul avocatului său. Contactat telefonic astăzi de GSP, italianul a transmis: „Sunt mai bine astăzi, mulțumesc!”. 

Iată comunicatul de ieri al avocatului lui Bonetti: 

Scriu în numele clientului meu, dl. Dario Bonetti, antrenor la Dinamo 1948 București, pentru a clarifica situatia contractuala dintre parti.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Muresan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord.

Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, era că Dinamo îl înlocuise.

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a societății de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele douăsprezece jocuri (din care 2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă", comunicare semnată de Silviu Cârmaciu (n.r. Cârmaciu este mâna dreaptă a lui Nicolae Badea, un absolvent al Colegiului Național de Apărare licențiat în finanțe bănci. L-a reprezentat pe Nicolae Badea în 2013, în momentul în care s-a făcut trecerea acțiunilor de la fostul lider la Negoiță), cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Muresan, lansate astăzi la o conferință de presă 

VIDEO Duel tare pentru Dinamo! Totul despre meciul cu FC Botoșani

Citește și: 

„Asta-i o problemă cât Casa Poporului!” » Ultima veste din scandalul cu Bonetti ar putea provoca mari bătăi de cap la Dinamo

Noul antrenor al lui Dinamo, în fața primului meci ca principal: „Nu vreau să par infatuat, dar nu există altă variantă”

Playtech: BOMBĂ! Vicor Ponta, mesaj pentru români de pe patul de spital: 'Ar fi o lașitate din partea mea să tac'


Comentarii (7)
dd.x
dd.x  •  19 Septembrie 2021, 13:40
Postat de Costel Chelaru pe 19 Septembrie 2021, 12:52

Ce putea face Bonetti cu lotul pe care la avut? Sa fim seriosi...omul a venit cand nu venea nimeni. Surprinzator este ca a facut 6 puncte

Evident! Sa joci cu jucatori de liga a 3-a si sa ai pretentii ca e si ceva de capul lor? Plus asa de pe o zi pe alta cu o adunatura pestrita de refuzati... chiar a fost o mare bataie de joc la adresa lui: carne-de-tun

berceni
berceni  •  19 Septembrie 2021, 13:24
Postat de luciann pe 19 Septembrie 2021, 13:04

...dintre care 3 pomanà de la Voluntari!:)))

clona fcsb 3 pomana de la Calin.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  19 Septembrie 2021, 13:13

Pana la urma are dreptul sa se imbolnaveasca. Acum este chiar la moda.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close