FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Contestat de suporteri, Iuliu Mureșan a luat decizia finală: „Rămân la Dinamo!”

Iuliu Mureșan / Sursă foto: FC Dinamo
Iuliu Mureșan / Sursă foto: FC Dinamo

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2022 16:57 / Actualizat luni, 28 martie 2022 17:03

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, s-a ocupat de dosarul de licențiere, marți urmând să depună actele. Oficialul va continua cel puțin până la finalul sezonului.

Un alt front pe care Dinamo luptă pentru supraviețuirea în Liga 1 este cel din afara gazonului. Echipa se gândește la barajul de la finalul lunii mai, în condițiile în care este mare distanța față de contracandidate pentru o salvare directă. La birouri, conducerea grupării a elaborat dosarul de licențiere, care va fi depus marți, la ora 11:30, la sediul FRF, conform programării.

A „dezertat”! Dinamo a rămas iar fără un om-cheie » Mureșan pentru GSP: „Așa e viața. Poate-l aducem pe el, l-am avut și la Sibiu”
DINAMO
A „dezertat”! Dinamo a rămas iar fără un om-cheie » Mureșan pentru GSP: „Așa e viața. Poate-l aducem pe el, l-am avut și la Sibiu”

Iuliu Mureșan, detalii despre licențierea lui Dinamo

„Totul este în regulă, am muncit cu toții în ultima perioadă pentru ca situația să fie clară și fără impedimente. Eu zic că nu ar avea ce probleme să fie. 

Termenul e până pe 4 aprilie, dacă mai trebuie vreun act ce nu ar apărea în dosar, iar pe 5 aprilie se sigilează documentul și mergem la Comisia de Licențiere”, a explicat Iuliu Mureșan pentru GSP.ro.

S-a schimbat modificarea

Administratorul special al „câinilor” a fost contestat în mai multe rânduri de către suporteri. În plus, a avut și contre cu liderii DDB. Din cauza situației antrenorilor Mircea Rednic, respectiv Flavius Stoican, dar și a transferurilor.

În ceea ce-l privește pe Mureșan, acesta afirmase imediat după meciul cu Sepsi (0-0), la începutul săptămânii trecute, că ia în calcul să plece din „Ștefan cel Mare” imediat cum se încheie situația cu licențierea grupării.

Oficialul a precizat clar pentru Gazeta Sporturilor: „Am rămas la club fiindcă nu ar fi fost fair-play să părăsesc gruparea într-un moment delicat. Am vrut să fac totul cum trebuie în obținerea clasificării și licențierii. Până la vară o să continui la Dinamo. Apoi? Sănătoși să fim! Vom trăi și vom vedea, important este ca echipa să se salveze”.

Când vor reveni jucătorii accidentați, Dinamo va deveni o echipă solidă. Cu tot primul 11 apt, Dinamo chiar are echipă! Noi acum ne concentrăm pe ceea ce a mai rămas de jucat din play-out, vrem să câștigăm fiecare meci, dar atenția maximă se duce pe baraj, asta e realitatea! 

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

VIDEO Jurnalistul GSP Adrian Florea despre Dinamo: „Un club bolșevic, ajuns să fie condus pe stil bolșevic!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

A „dezertat”! Dinamo a rămas iar fără un om-cheie » Mureșan pentru GSP: „Așa e viața. Poate-l aducem pe el, l-am avut și la Sibiu”

Cosmin Moți știe rețeta care ar salva-o pe Dinamo: „Altfel, e imposibil!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gago747
gago747  •  29 Martie 2022, 09:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  29 Martie 2022, 06:10
Postat de 1745flo pe 28 Martie 2022, 18:01

Deci pleacă sau nu pleacă, e clar!÷)

La vremuri ni, tot noi! Cine-ti mai da in ziua de azi 10k de coco pe luna sa faci nimic?

1745flo
1745flo  •  28 Martie 2022, 18:01

Deci pleacă sau nu pleacă, e clar!÷)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează