FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A „dezertat”! Dinamo a rămas iar fără un om-cheie » Mureșan pentru GSP: „Așa e viața. Poate-l aducem pe el, l-am avut și la Sibiu”

Dusan Uhrin se confruntă cu noi bătăi de cap / Sursă foto: FCDinamo@Official
Dusan Uhrin se confruntă cu noi bătăi de cap / Sursă foto: FCDinamo@Official

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2022 15:48 / Actualizat luni, 28 martie 2022 16:25

Dinamo începe săptămână cu o „dezertare”. Echipa a rămas din nou fără preparator fizic, la puțin timp după ce Dusan Uhrin se lamenta de pregătirea fizică și de accidentările frecvente și multe care au produs dereglări uriașe în cadrul formației din „Ștefan cel Mare”.

Roș-albii se aliniază la startul unei serii de trei etape vitale în tentativa de a forța un miracol în acest play-out. Cu toate că majoritatea „câinilor”, și de la echipă, și suporteri, se gândesc la dubla de la baraj, din finalul lunii mai. 

În următoarele trei runde, Dinamo are programate dueluri cu formațiile care, teoretic, ar putea fi în luptă directă pentru salvare cu formația din centrul Capitalei: Chindia, vineri în deplasare, apoi FCU Craiova, acasă, și Mioveni, în deplasare.

Cosmin Moți știe rețeta care ar salva-o pe Dinamo: „Altfel, e imposibil!”
DINAMO
Cosmin Moți știe rețeta care ar salva-o pe Dinamo: „Altfel, e imposibil!”

Iuliu Mureșan: „În acest moment, nu mai avem preparator fizic”

Preparatorul fizic Cristi Sandu, cel care mai părăsise o dată echipa pe durata sezonului, și-a reziliat contractul cu Dinamo. Informația Fanatik a fost confirmată de Iuliu Mureșan, administratorul special, pentru GSP.ro.

În acest moment, nu mai avem preparator fizic, a rămas ca Dusan Uhrin și staff-ul său să se ocupe de acest capitol. Oricum, marți ajung la Săftica, o să detaliam cu Dusan față în față. Am discutat și să angajăm un video-analist, dorit de antrenor”, a comentat oficialul bucureștenilor.

Mureșan a detaliat situația lui Cristi Sandu, transmițând că acesta nu i-a comunicat motivele deciziei, intempestive la prima vedere: „A venit cu Bonetti, apoi Dario nu a fost mulțumit de el, italianul și-a asumat, practic, pregătirea fizică. Au urmat alți antrenori, Mircea Rednic a sosit cu Antoce, fost la Ceahlăul. 

Totuși, Cristi Sandu a rămas la club, angajat, se ocupa de jucătorii accidentați. Acum, n-a mai vrut să stea, ce să facem?! Nu mi-a motivat deciziile plecării. Așa e viața: când am vrut noi să reziliem cu el, n-a vrut el, acum, când nu voiam noi să rămânem fără preparator, a plecat el!”.

Revine George Neagu la Dinamo?

Și Mureșan, și alți dinamoviști susțin că l-ar dori din nou în „Groapă” pe George Neagu. Preparatorul care a mai fost la roș-albi a fost implicat etapa trecută în acel scandal cu Florin Tănase, căpitanul FCSB, fiind suspendat o lună de Comisia de Disciplină a FRF. 

„George Neagu ar fi foarte bun. Am lucrat la Sibiu cu el, îl cunosc, e profesionist și un bun motivator. A zis el că i-am oferit un contract mai mic vara trecută?! Nu știu cu cine a vorbit sau la ce se referă, pentru că la Dinamo, fiind în insolvență, avem o grilă de salarizare, nu putem depăși un plafon, i-am oferit cât s-a putut și cât aveam alocat”.

George Neagu este doar un gând, al meu, al dinamoviștilor, n-am discutat absolut nimic cu el. Eu îl apreciez foarte mult, dar o să vedem ce va urma, ce idei are și Dusan Uhrin, ce se poate

Când vor reveni jucătorii accidentați, Dinamo va deveni o echipă solidă. Cu tot primul 11 apt, Dinamo chiar are echipă! Noi acum ne concentrăm pe ceea ce a mai rămas de jucat din play-out, vrem să câștigăm fiecare meci, dar atenția maximă se duce pe baraj, asta e realitatea!

- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

VIDEO Jurnalistul GSP Adrian Florea despre Dinamo: „Un club bolșevic, ajuns să fie condus pe stil bolșevic!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dusan Uhrin Jr. are probleme cu Steliano Filip » De ce ar putea rata meciul cu Chindia

Sacrifică tot pentru baraj? Mișcarea disperată pe care Dusan Uhrin jr. e gata s-o facă la Dinamo

DDB, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo: „Ați ratat obiectiv după obiectiv! E nevoie de decență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
valyomanyd
valyomanyd  •  28 Martie 2022, 23:54
Postat de creeperno115 pe 28 Martie 2022, 22:33

Mihaescu e antrenor secund, nu preparator fizic

Esti de belea...Am zis eu ca-i preparator fizic ?

creeperno115
creeperno115  •  28 Martie 2022, 22:33

Mihaescu e antrenor secund, nu preparator fizic

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Martie 2022, 17:35

Secundul Mihaiescu are 100 de ani la Dinamo, nu s-a lipit nimic de el cu cati preparatori fizici a lucrat ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează