FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo: „Ați ratat obiectiv după obiectiv! E nevoie de decență”

Suporterii din proiectul „Doar Dinamo București” au publicat un mesaj de ultim moment legat de situația echipei +14   FOTO
Suporterii din proiectul „Doar Dinamo București” au publicat un mesaj de ultim moment legat de situația echipei

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 17:10 / Actualizat joi, 24 martie 2022 19:01

Suporterii din proiectul „Doar Dinamo București” au publicat un mesaj de ultim moment legat de situația echipei, condamnată, după cum arată calculele actuale, să dispute un baraj pentru a supraviețui în Liga 1.

Principalii destinatari ai postării sunt chiar fotbaliștii lui Dinamo, pe care fanii încearcă să-i mobilizeze înaintea ultimelor partide ale sezonului.

DDB, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo: „E nevoie de modestie și decență mai mult decât niciodată”

„Băieți, cunoaștem situația de la club și înțelegem problemele cu care a trebuit să vă confruntați pe tot parcursul acestui sezon. DDB a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajuta conducerea să le remedieze! Condițiile de la Săftica s-au îmbunătățit, deplasările lungi le-ați făcut cu avionul, ați fost mereu cu salariile la zi, iar în unele cazuri ați jucat chiar pe prime

Cu toate acestea, voi ați ratat obiectiv după obiectiv, ajungând în situația în care salvarea directă nu mai este posibilă decât printr-o minune a matematicii. Mai mult decât atât, dacă singurele echipe aflate sub noi nu ar fi avut probleme financiare grave, Dinamo ar fi fost acum deja retrogradată

Un singur obiectiv, realist, a mai rămas: câștigarea barajului! Pentru ca acest lucru să devină posibil, trebuie multă muncă, responsabilitate și dăruire. La Dinamo este nevoie de modestie și decență mai mult ca niciodată!”, se arată în comunicatul emis de suporteri. 

Se salvează Dinamo la baraj? Concluzia unui fost mare jucător: „E o șansă în plus, dar cu o singură condiție”
DINAMO
Se salvează Dinamo la baraj? Concluzia unui fost mare jucător: „E o șansă în plus, dar cu o singură condiție”

DDB le solicită jucătorilor să nu mai vorbească în presă: „Chiar nu realizați că nu mai aveți ce să spuneți?”

Reprezentanții proiectului DDB le mai cer jucătorilor ca, în acest final de sezon, să nu mai dialogheze deloc cu mass-media. „Chiar nu realizați că nu mai aveți ce să spuneți?”, le-au transmis suporterii. 

Aici intervine rugămintea noastră. Înțelegem dorința unora dintre voi de a apărea în mass media, sunteți jucători de fotbal, nu doar jucători de fotbal la Dinamo. Poate considerați că aparițiile în presă se înscriu în ideea comunicării cu suporterii. Înțelegem toate acestea! ÎNSĂ TOT CE VOR SUPORTERII DE LA VOI AM SCRIS DEJA.

Suporterii vor să vadă că înțelegeți exact gravitatea situației și că sunteți responsabili. Suporterii vor să vadă că faceți tot ce depinde de voi să salvați un sezon groaznic. Iar asta nu puteți transmite, în nici un caz, prin apariții în media! Chiar nu realizați că nu mai aveți ce să spuneți!? 

Băieți, suporterii lui Dinamo s-au săturat să audă aceleași și aceleași vorbe pe care le tot aud de câteva luni. Realitatea, din păcate, le golește de sens. LA DINAMO E NEVOIE DE FAPTE ȘI ATÂT. 

De aceea, în afara interviurilor obligatorii prin contract, cele de după meci, vă rugăm următoarele: 

- Cei care trebuie să vă refaceți după accidentări, făceți-o în liniște! 

- Cei care sunteți apți din punct de vedere fizic, trageți tare! 

- Urmați cu sfințenie atât indicațiile staff-ului, cât și programul trasat! Refuzați politicos invitațiile de “a vorbi cu suporterii”, promițându-le jurnaliștilor că le veți oferi interviuri, cu mare drag, însă după ce veți salva sezonul. E singurul obiectiv rămas, vor înțelege!

- Comunicat DDB

Dinamo, cu gândul la meciurile de baraj

Scăpată de grijile retrogradării directe, Dinamo, locul 8 în play-out, cu doar 10 puncte, se poate focaliza de acum înainte pe salvarea prin barajul de menținere/promovare, programat în dublă manșă, pe 22-29 mai.

+10 FOTO

Ultimele două clasate, Gaz Metan, penalizată cu 22 de puncte, și Academica Clinceni, ajunsă în imposibilitatea de a mai obține licența, nu mai reprezintă niciun pericol. Dacă rămân pe locul 8 în play-out, alb-roșiii vor întâlni în baraj echipa de pe 3 din play-off-ul Ligii 2, fie U Cluj, fie Hermannstadt.

VIDEO Jurnalistul GSP Adrian Florea despre Dinamo: „Un club bolșevic, ajuns să fie condus pe stil bolșevic!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Vânzarea lui Dinamo, afectată de războiul din Ucraina: „Oamenii se gândesc cum să se protejeze”

EXCLUSIV Se salvează Dinamo la baraj? Concluzia unui fost mare jucător: „E o șansă în plus, dar cu o singură condiție”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  25 Martie 2022, 18:04

Voi chiar nu vedeti ca problema e ascultarea orbeste a ordinelor fitelor si prostia conducatorilor si antrenorilor care ia amestecat si in teren si in vestiar ca pe soareci in sac !

tororosso
tororosso  •  25 Martie 2022, 16:43

Oare le lipsesc acestor jucători modestia și decența sau valoarea lor ca fotbaliști ? Dacă ar fi vorba de decență ar lăsa modestia în favoarea jocului și cum Rapid a reușit prin propria putere să revină din L4 în L1 fără ajutorul meschin dat de FRF & LPF . Până la Sf. Aşteaptă, boală lungă, moarte sigură , agonia acestui club va fi în continuare cu tot ajutorul divin dat de tovarășii cu ochi albaștri .

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  25 Martie 2022, 08:31

Club comunist condus în stil comunist!??...Serios!?... Pai asta e defuncta fcsfcsb! .... Declarativ e o echipă ciobănească, dar în realitate este cea mai stalinistă echipă din Europa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează