FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vânzarea lui Dinamo, afectată de războiul din Ucraina: „Oamenii se gândesc cum să se protejeze”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 09:33 / Actualizat joi, 24 martie 2022 09:47

Sigură de locul de baraj, după ce Academica Clinceni și Gaz Metan au fost depunctate, Dinamo caută investitor.

Clubul din „Ștefan cel Mare”, aflat pe locul 8 în play-out, poartă negocieri cu mai multe persoane interesate să preia pachetul majoritar de acțiuni. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, a dat detalii despre negocieri și crede că războiul dintre Rusia și Ucraina i-a speriat pe oamenii de afaceri.

De la „vom juca în play-off” la „nu avem cum să scăpăm direct” » În 6 luni, Dinamo l-a secat de încredere pe Torje
DINAMO
De la „vom juca în play-off” la „nu avem cum să scăpăm direct” » În 6 luni, Dinamo l-a secat de încredere pe Torje

Vânzarea lui Dinamo, afectată de războiul dintre Rusia și Ucraina

„Discuţiile trenează foarte tare. Nu aş putea spune că am înregistrat progrese semnificative. Nici măcar progrese. Discutăm în continuare, ni se mai cere un act, o informaţie. 

Eu, dacă aş fi interesat să preiau echipa, m-aş mişca ceva mai repede. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă.

Cumva şi războiul din Ucraina are o importantă destul de mare. Oamenii care au bani se gândesc în acest moment cum să se protejeze, nu cum să cheltuie. Dar mai avem”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit Fanatik.

Mioveni, „bestie neagră” pentru Dinamo

Dinamo a avut de pătimit din cauza celor de la Mioveni în actuala ediție. A pierdut în ambele confruntări din sezonul regulat, cu efecte devastatoare pentru roș-albi.

În tur, după succesul argeșenilor în „Groapă”, gol Rusu, a început degringolada la Dinamo, în ediția de toamnă adunând 7 eșecuri la rând până la remiza cu UTA (2-2). În retur, după ce Sorescu a deschis scorul la Mioveni, echipa a pierdut în prelungiri, scor 1-2, goluri Sanoh (90+3) și Rusu (90+5), detaliu ce-a dus la scandaluri uriașe în echipă ce-au culminat cu îndepărtarea lui Rednic. Iar Sorescu a fost dezbrăcat de un suporter, fotbalistul luând decizia de a părăsi Dinamo. 

În prima etapă a play-outului, „câinii” au fost învinși la Mioveni, scor 1-3, de cei de la Rapid, care aveau terenul suspendat

VIDEO „Dinamo e un club bolșevic, ajuns să fie condus pe stil bolșevic!”

Citește și: 

EXCLUSIV Flavius Stoican, replică după criticile lui Dusan Uhrin: „Există o eleganță a sufletului! Nu te duci într-o casă, iar apoi vorbești negativ”

Dinamovistul lipsit de emoții înaintea unui eventual baraj: „Îi «liniștim» pe toți, le dăm două sau trei din primul meci!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  24 Martie 2022, 15:12

Cine și cum ar putea să preia pachetul majoritar de acțiuni când Dorin Șerdean deține 72% din acțiunile lui Dinamo și înregistrând, pe numele lui, firma Lotus la Registrul Comerțului . Dacă cineva (?) va prelua Dinamo și va plăti datoriile, aici se adaugă și un „extra” de 550.000 de euro, adică suma pe care Cortacero a plătit-o pentru a prelua formația din „Groapă”. Practic, Dinamo, pe lângă datoriile înscrise la masa credală, peste 5,8 milioane de euro, costă cu 550.000 de euro mai mult . Nu este nimeni naiv a arunca cu c.c.a 6 milioane euro pe ceva nesigur .

demolarii
demolarii  •  24 Martie 2022, 13:53

Domnul Zavaleanu cu Mureșan asistent, au preluat administrarea clubului în iunie 2021. De atunci , nimic din ce au făcut, nu a dus la o îmbunătățire a imagini clubului. Ce vad investitori? O luptă continua pentru putere , dusă de Mureșan. Lupta care a diminuat principalul capital al clubului, numărul suporterilor. Peste tot în lume, club mare este similar cu suporteri mulți. Unde sa investească? Într-un club fără sistem functional? Sa se documenteze în piața sa vada cerințele.....apoi sa vina cu scuze....

sile007
sile007  •  24 Martie 2022, 11:55

La noi ca la nimeni, clubul aflat in insolventa( a doua oara in decurs de 5 ani) cu datorii imense la stat si terti( inclusivi jucatori), prima insolventa datorii de 27 de milioane de euro respectiv 17 milioane de euro a doua, cu plangeri la comisii nu este depunctat, dar sunt depunctate cluburile cu care se bate la retrogradare( cu datorii si probleme infim mai mici) doar ca sa fie salvat! Al doilea sezon consecutiv aceasta matraguna ceausita bantuie liga 1 de fotbal fiind salvata de sistem, in primul sezon modificandu-se in regim de urgenta sistemul competitional de la 14 la 15 echipe, al doilea an depunctandu-se doua cluburi la comanda. Rusine celor care iau asemenea decizii aberante si rusine presei sportive aservite!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează