FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

Decizie de ultimă oră a FRF! Etapa următoare putem afla deja prima retrogradată din Liga 1

Gaz Metan a fost din nou depunctată / foto: GSP
Gaz Metan a fost din nou depunctată / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 20:20 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 20:44

Gaz Metan primește lovitură după lovitură. Medieșenii au aflat miercuri seara că au primit o nouă depunctare, de data acesta de opt puncte! Bineînțeles, motivul e legat tot de neplata datoriilor.

  • Gaz Metan a fost penalizată în sezonul regulat cu 22 de puncte și alte 12 puncte în play-out

Din cauza problemelor financiare, Gaz Metan e „lanterna roșie” a Ligii 1 și nu mai are nicio șansă să evite retrogradarea. Depunctați pe bandă rulantă, medieșenii au acum -11 puncte! 

Etapa următoare putem afla deja prima retrogradată din Liga 1

Comisia de Disciplină din cadrul Federației a anunțat astăzi că formația medieșeană mai pierde alte opt puncte, pe fondul datoriilor acumulate față de Mihai Teja, Eusebiu Iulian Tudor, Ioan Mărginean și Mircea Diaconescu, toți foști angajați de-ai clubului.

Cu -11 puncte în clasament și părăsită de toți jucătorii importanți, Gaz Metan nu mai are nicio șansă să rămână în Liga 1. Etapa viitoare, medieșenii dau piept cu UTA, iar o eventuală înfrângere ar consemna retrogradarea matematică a echipei care în urmă cu un deceniu o elimina pe Mainz din Europa League.

După Gaz Metan, încă o echipă din Liga 1 a fost depunctată! „Va mai pierde două puncte la fiecare 15 zile de întârziere”
Depunctare
După Gaz Metan, încă o echipă din Liga 1 a fost depunctată! „Va mai pierde două puncte la fiecare 15 zile de întârziere”

Și Academica Clinceni a fost depunctată

Tot astăzi, Academica Clinceni a primit o depunctare de două puncte, din cauza neplății datoriilor către fostul fotbalist Marius Cioiu. 

Dacă în cazul medieșenilor devenise o obișnuință, pentru Clinceni este o premieră. Clubul ilfovean pierde momentan două puncte și are interdicție la transferuri. Dacă nu va achita datoria către Cioiu, peste 15 zile va pierde încă două.

Se salvează Dinamo la baraj? Concluzia unui fost mare jucător: „E o șansă în plus, dar cu o singură condiție”
DINAMO
Se salvează Dinamo la baraj? Concluzia unui fost mare jucător: „E o șansă în plus, dar cu o singură condiție”

Cum arată clasamentul din play-out după noile depunctări

  • Botoșani  » 29 puncte
  • Rapid » 26
  • Sepsi » 24
  • UTA » 23
  • FCU Craiova » 21
  • Chindia » 19
  • CS Mioveni » 18
  • Dinamo » 10
  • Clinceni » 5
  • Gaz Metan » -11

VIDEO Câte salarii a luat Ilie Poenaru la Gaz Metan: „Am renunțat la bani pentru libertate, nu e o sumă mică”

Vezi și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Se salvează Dinamo la baraj? Concluzia unui fost mare jucător: „E o șansă în plus, dar cu o singură condiție”

OFICIAL După Gaz Metan, încă o echipă din Liga 1 a fost depunctată! „Va mai pierde două puncte la fiecare 15 zile de întârziere”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
1631305580242606
Marian Cristian Oprea  •  23 Martie 2022, 22:59

Adevărul e ca ii lovește unde ii doare cel mai mult la puncte:)))))....poate sa aibă și -100 de puncte echipa se va desființa și ciuciu bani

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  23 Martie 2022, 22:35

Uraaaaa....comisiile la butoane pentru Dinamo!

412018259663974
Adrian Budeanu  •  23 Martie 2022, 21:58

In conf cu prev art 24 din RSTJF se aplica penalitate de doua puncte dupa 30 zile de la comunicare sanctiune. 02.03.2022 comunicare comisia de disciplina si astazi 23.03.2022 sa pronuntat Comisia de disciplica. Oare cate zile sunt? Termen plata normal pe 03.04.2022. Urmeaza apel .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează