FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Iuliu Mureșan anunță două transferuri importante la Dinamo: „Luni semnează” » GSP a aflat cine este unul dintre jucătorii cu care negociază „câinii”

Nikolaos Kainourgios, în negru // foto: Imago Images
Nikolaos Kainourgios, în negru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 11:05 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 11:58

După 1-1 cu Rapid, Dinamo va efectua două transferuri, anunță administratorul special Iuliu Mureșan. Unul dintre jucătorii care negociază cu clubul alb-roșu este grecul Nikolaos Kainourgios (23 de ani), extremă stânga de meserie. 

Iuliu Mureșan confirmă ceea ce antrenorul Mircea Rednic a transmis la conferința de presă de de vineri, anume că Dinamo va efectua două transferuri în următoarele zile. Administratorul special al clubului alb-roșu a declarat în această dimineață că doi jucători, care au efectuat deja vizita medicală, vor semna cu Dinamo, cel mai probabil luni.

Iuliu Mureșan anunță două transferuri iminente la Dinamo: „Semnează luni, probabil” 

„Cei doi urmează să semneze, probabil luni. Unul a venit la Săftica, cu soția, este atacant. A venit și celălalt, ieri au făcut vizita medicală. Semnătura este o formalitate, ofertele financiare le-am trimis jucătorilor înainte de a veni în România. Nu mai avem ce negocia, rămâne o formalitate”, a spus Mureșan la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Oficialul dinamovist nu a dezvăluit identitatea celor doi, dar GSP.ro a aflat numele unuia dintre jucătorii în cauză: Nikolaos Kainourgios. 

La fel de secretos a fost și antrenorul Mircea Rednic în urmă cu două zile: „Nu mai făcut doi jucători vizita medicală, dar n-au mai ajuns la Săftica și știrea n-a apărut nicăieri! Nu știu cine sunt, chiar nu îi cunosc. Nu am terminat cu transferurile, mi-e teamă să nu fim iarăși blocați. Măcar să profităm”. 

Cine este Nikolaos Kainourgios

Nikolaos Kainourgios este un jucător grec liber de contract din iulie, după despărțirea de Zulte Waregem. 

Kainourgios, care a evoluat la Aittitos Spaton, AE Sparti și Zulte Waregem, se află în negocieri avansate cu Dinamo. În 2019, el a fost convocat la echipa națională U21 a Greciei și a fost rezervă neutilizată la un meci amical cu Germania U21, scor 0-2.

Mircea Rednic: „Voi aduce jucători pe posturile lui Nica și Țîră”

Rednic a lăsat de înțeles că al doilea jucător este fundaș dreapta, post pe care Dinamo are probleme. „Puriul” nu îi are pe apărătorul dreapta Constantin Nica și pe atacantul Cătălin Țîră în planurile sale, astfel că a căutat înlocuitori pentru aceștia. 

„Nica și Țîră se antrenează separat. Nu m-au convins. Voi aduce jucători pe posturile astea. Am discutat cu Nica, el m-a sunat. Au venit cum au venit, eu decid. Nu trebuie să se supere nimeni, în momentul de față ei nu pot ajuta echipa. Nu am cerut să li se rezilieze contractul, dar le-am explicat că nu ne bazăm pe ei până în iarnă. Nica a avut șansa să joace cu Petrolul, asta e viața”, a transmis Rednic. 

VIDEO. Cosmin Moți, declarații după Dinamo - Rapid: „Lotul are nevoie de timp”

Mai multe știri despre Dinamo: 

Informații de ultimă oră despre starea lui Alexandru Răuță: „I-au dat drumul de la spital. Nu a spus nimănui de durerea în piept!”

„Sunt traumatizat, de asta îl critic pe Torje!” » Ce a remarcat un fost internațional în derby-ul Dinamo - Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
creeperno115
creeperno115  •  24 Octombrie 2021, 22:40

Bravo Muresan!

valyomanyd
valyomanyd  •  24 Octombrie 2021, 17:04
Postat de sooosick pe 24 Octombrie 2021, 16:21

Dinamo aduce doi jucatori, iar Rednic nu stie cine sunt...pai cine face transferurile?

Trebuia sa citesti printre randuri...:)))Vezi ce a declarat Muresan!

sooosick
sooosick  •  24 Octombrie 2021, 16:21

Dinamo aduce doi jucatori, iar Rednic nu stie cine sunt...pai cine face transferurile?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează