FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunț important la Dinamo » Când estimează șefii că vor putea efectua transferuri: „Mai durează”

Dinamo a câștigat primul meci al sezonului, 3-2 cu FC Voluntari
Dinamo a câștigat primul meci al sezonului, 3-2 cu FC Voluntari

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2021 11:50 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 11:56

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, spune că va mai dura până ce interdicția la transferuri a clubului va fi ridicată.

  • Fereastra de mercato de vară în 2021 s-a deschis pe 15 iunie și se închide pe 6 septembrie.

Campania de transferuri a lui Dinamo continuă să fie paralizată de interdicția dictată de FIFA. Forul internațional a informat Dinamo că poate efectua transferuri doar după ce va achita toate datoriile către Isma Lopez, care se ridică la aproximativ 370.000 euro!

Dinamo încearcă să convingă FIFA că, după intrarea în insolvență, clubul nu poate plăti, legal, restanțele integrale ale jucătorilor, și speră ca interdicția să fie ridicată în următoarea săptămână.

Iuliu Mureșan, despre interdicția la transferuri de la Dinamo: „Va mai dura”

„Din păcate încă avem acea interdicție. Ne luptăm cu avocați specializați în drept sportiv și sperăm că vom reuși. Va mai dura, clar nu reușim în 4-5 zile sau o săptămână. Eu sper să prindem o săptămână-două măcar de transferuri, poate și mai mult, să putem să mai întărim echipa. 

Dar până atunci, jucătorii pe care îi avem sunt foarte buni, cu spirit, au arătat că respectă și țin la clubul la care sunt legitimați. Mai ales jucătorii tineri au toate felicitările mele”, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan după meciul dintre Dinamo și FC Voluntari, scor 3-2.

Iuliu Mureșan: „Sper să vină Badea și Borcea”

Iuliu Mureșan a ținut să laude efortul depus de fanii-acționari din DDB, care fac tot posibilul să țină clubul în viață:

„Fanii merită tot respectul, ei dau bani și țin echipa. Când avem nevoie la bani - pentru că la fotbal ai nevoie zilnic - îi sun pe cei de la DDB.

Mai sunt oameni de afaceri dispuși să mai susțină, să contribuie, dar DDB este principalul susținător moral și financiar al echipei, ceea ce este un lucru foarte frumos.

Mi-ar plăcea să fie cât mai mulți sponsori, să vină cu cât mai mulți bani, mai ales cei care sunt legați de Dinamo, sunt dinamoviști. Cristi Borcea e un mare dinamovist și așa va fi mereu, și domnul Badea. Sper să vină alături de echipă și împreună cu DDB să putem merge înainte”.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„De ce ați jucat în verde?” » Conducătorul lui Dinamo a dat cărțile pe față: „Vreți să vă spun adevărul?”

Cornel Dinu, ironii în lanț după Dinamo - FC Voluntari 3-2: „S-au antrenat strângând porumbul sau având grijă de oile lui Gigi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
creeperno115
creeperno115  •  20 Iulie 2021, 22:43

N-au ce sa ia spaniolii de la Dinamo. Ori se inscriu la masa credala si iau maxim 5%, ori intram in faliment daca prea multi creditori se opun planului de reorganizare

reddogsv.
reddogsv.  •  20 Iulie 2021, 14:36
Postat de tororosso pe 20 Iulie 2021, 13:37

Capra moare de râioasă, şi tot cu coada pe sus . Clubul nu are fonduri pentru a cumpăra echipament și ei visează la transferuri . La FIFA deocamdată este dezbătut doar cazul lui Lopez dar memoriile depuse de către Fabbrini care are de luat 70.000 de euro , Borja Valle , Rene Roman și care trebuie să recupereze de la Dinamo, conform verdictului, 420.000 de euro! Deci ! vise erotice în a fi anulată decizia privind transferurile . Riscul mare este la TAS și să le crească datoria . La TAS nu e ușor de mers iar taxa pentru judecare e între 30.000 și 40.000 de franci elvețieni, deci un eșec în litigiu înrăutățește paguba inițială.

Bossule , Dinamo e in insolventa, nu se vor mai putea efectua platile alea, o sa se aleaga maxim cu niste maruntis, cateva mii de euro. Asa ca vb prostii

reddogsv.
reddogsv.  •  20 Iulie 2021, 14:34

Cred ca prin etapa 4-5 o sa se ridice chestia cu transferurile, plus ca va mai dura pana ii integrezi pe noii jucatori , deci poate in 3-4 luni o sa avem o echipa legata, inchegata. Mi-au placut si pustii , dar foarte crispati si ezitanti in multe momente ale jocului, se vede ca au jucat doar in fata blocului.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează