FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima lovitură pe care o pregătește Dinamo în mercato de iarnă: „câinii” i-au propus 10.000 de euro lunar!

Jefte Betancor, primul din dreapta // foto: Imago Images
Jefte Betancor, primul din dreapta // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 18:01 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 19:33

Atacantul Jefte Betancor (30 de ani) a fost ofertat de Dinamo. Spaniolul, cel mai bun străin din campionatul României în 2021 în Ancheta Gazetei Sporturilor, este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Dinamo și-a găsit antrenor, a bătut palma cu croatul Zeljko Kopic, iar acum caută să întărească lotul pentru a realiza obiectivul din acest sezon, salvarea de la retrogradare.

Prima reacție despre Željko Kopić, noul antrenor al lui Dinamo: „Este exigent, se bazează pe disciplină și se impune. E genul lui Dusan Uhrin”
DINAMO
Prima reacție despre Željko Kopić, noul antrenor al lui Dinamo: „Este exigent, se bazează pe disciplină și se impune. E genul lui Dusan Uhrin”

Jefte Betancor, ofertat de Dinamo

Printre țintele din mercato de iarnă, care se va deschide în România pe 16 ianuarie 2024, se numără Jefte Betancor, atacantul spaniol căruia CFR Cluj i-a reziliat contractul în urmă cu mai puțin de 3 săptămâni.

GSP.ro a aflat că Dinamo i-a propus lui Jefte un salariu de 10.000 de euro lunar. Răspunsul atacantului a fost că va veni la Dinamo în caz că nu va găsi un angajament în afara României.

Jefte ar costa-o pe Dinamo 100.000 de euro

La despărțirea de CFR Cluj, Jefte a bătut palma cu clubul din Gruia în privința unei clauze speciale. Aceasta prevede ca orice echipă din România îl transferă pe spaniol să plătească 200.000 de euro CFR-ului.

Din informațiile Gazetei, oficialii CFR-ului ar fi dispuși să coboare suma la 100.000 de euro. Rămâne ca noul antrenor, Kopic, să decidă dacă aducerea lui Jefte este oportună.

Jefte Betancor, pe 16 noiembrie: „Planul e să revin în Spania”

Jefte a ajuns în România în septembrie 2020, adus la FC Voluntari de Gabriel Glăvan, actualul director sportiv de la Dinamo. De altfel, GSP.ro a scris în premieră despre posibilitatea ca Jefte să ajungă să colaboreze din nou cu Gabriel Glăvan.

În România, Jefte a avut cea mai bună perioadă la Farul, pentru care a înscris 16 goluri în 36 de meciuri. A fost cumpărat de CFR Cluj, dar nu a reeditat randamentul de la malul mării și pentru ardeleni. După 5 goluri în 32 de meciuri, Jefte a plecat cu scandal.

Într-un interviu acordat Gazetei pe 16 noiembrie, atacantul spunea că „nu am nicio ofertă încă, sunt doar discuții. Planul meu e să revin în Spania. Voi decide în această lună ce voi face”.

VIDEO. Jefte Betancor: „Aș vrea să am capacitatea lui Cristiano de a marca și driblingul lui Messi”

Mai multe știri de actualitate:

Drăguș, înapoi în Belgia? Ce echipă îl monitorizează, după ce atacantul român s-a remarcat la Gaziantep

Stabilit de 3 ani în țara noastră, italianul Andrea Compagno nu-i menajează pe români: „Părinții și prietenii sunt șocați. Au impresia că aici e Monte Carlo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
creeperno534
creeperno534  •  01 Decembrie 2023, 22:47

Sunt buni si aia

parpalache
parpalache  •  01 Decembrie 2023, 20:19

Nu crede ca se mai intoarce Jefte prea curând in România!Ar fi foarte bun Rivaldinho!Dar Kopic probabil ca o sa aduca croați sau bulgari!

redbuldog
redbuldog  •  01 Decembrie 2023, 20:01

Eu l-as (re)aduce pe D.Popa de la U Cluj,pe un salariu de 7-8 k si as plati 50 k sepcarilor pt.transfer..!Pe langa o economie de peste 60 k,ai siguranta ca romanul evolueaza cu dedicatie si ambitie mai mare pentru Dinamo.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează