FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea să împrumute un fotbalist de la CFR Cluj, dar jucătorul refuză! GSP a aflat motivul

Jonathan Rodriguez, #5 // foto: Imago Images
Jonathan Rodriguez, #5 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 09:58 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 11:01

Dinamo îl dorește pe Jonathan Rodriguez (31 de ani), mijlocaș defensiv care aparține de campioana CFR Cluj.

Dinamo l-a transferat pe fundașul central Răzvan Patriche și acum caută întăriri pentru linia mediană. Pe lista „câinilor roșii” se află mijlocașul argentinian Jonathan Rodriguez, care poate juca atât pe poziția de „închizător”, cât și ca inter.

Răzvan Zăvăleanu, avertisment pentru fanii lui Dinamo într-un interviu pentru GSP: „Discutăm cu 4 investitori, dar nu ne ajută tulburările din jurul echipei”
DINAMO
Răzvan Zăvăleanu, avertisment pentru fanii lui Dinamo într-un interviu pentru GSP: „Discutăm cu 4 investitori, dar nu ne ajută tulburările din jurul echipei”

Jonathan Rodriguez, de la CFR Cluj, este pe lista lui Dinamo 

Dinamo încearcă să-l convingă pe Rodriguez să semneze în această perioadă de mercato, informație anunțată de digisport.ro

Din informațiile GSP.ro, conducerea lui Dinamo dorește un împrumut al fotbalistului, propunere agreată de CFR Cluj. Fotbalistul, însă, nu și-a dat acordul pentru mutare, fiind îngrijorat de conflictele dintre fanii și jucătorii lui Dinamo, precum cel cu Deian Sorescu de la finalul partidei dintre „câini” și CS Mioveni, din decembrie. 

De altfel, Jonathan nu este singurul jucător de la CFR care prezintă interes pentru dinamoviști.

17.000 euroeste salariu lunar al lui Jonathan Rodriguez la CFR Cluj

Jonathan Rodriguez, tras pe linie moartă la CFR Cluj 

Adus de CFR Cluj în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani, Jonathan Rodriguez a început sezonul ca titular incontestabil. Sub comanda lui Marius Șumudică, a fost piesă de bază a echipei, adunând 18 meciuri în toate competițiile. După venirea lui Dan Petrescu, la finalul lunii august, Rodriguez a mai prins pe teren doar câteva zeci de minute.

Jonathan a fost scos de pe lista pentru campionat a CFR-ului, astfel că este plătit de campioană doar pentru a se antrena alături de echipă.

Jonathan Rodriguez a ajuns în România în 2017, fiind adus de FC Botoșani din țara natală, Argentina, unde evoluase pentru Deportivo Madry și Agropecuario. După 4 ani la echipa moldoveană, în care a adunat 126 de meciuri, 10 goluri și 16 pase decisive, fiind considerat unul dintre cei mai buni „închizători” ai Ligii 1, Rodriguez a făcut pasul la CFR Cluj, unde lucrurile nu merg deloc bine pentru el.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Nu înțelege ce va face Răducioiu la Dinamo: „Așa ar fi fost mai util”

Stoican l-ar putea păstra la Dinamo pe jucătorul criticat dur de Rednic + Cum arată lista de plecări

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cj1960i
cj1960i  •  06 Ianuarie 2022, 14:20
Postat de paolo17 pe 06 Ianuarie 2022, 11:35

Nimeni nu vrea sa fie dezbracat de tricou de catre niste hulugani.

Corect!!!

1844932902239793
Tudor Alexandru  •  06 Ianuarie 2022, 12:26

Vezi doamne acumvsuporterii sunt de vina.Ati ramas fara țapi ispășitori?Nea Rodriguez se pare ca nu urmărește fotbalul din tara natala-vezi Boca,River,Velez si altele..motive se gasesc oricand...

respect_nole
respect_nole  •  06 Ianuarie 2022, 11:47

Pt cativa ramdoomi din galerie acum sufera toata echipa !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează