FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu petrecăreţii de la Dinamo: „Nu scapă nimeni!”

Articol de - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 12:45 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 13:59

Mario Nicolae, team managerul lui Dinamo, a vorbit despre situația lui Adam Nemec, dar și despre jucătorii care au petrecut de ziua lui Ricardo Grigore, înainte de meciul cu Academica Clinceni.

Oficialul „câinilor” spune că atacantul slovac de 34 de ani, plecat de la echipă în ziua meciului din cauza unor probleme personale cu soția, a fost înțeles de club și că nu există probleme între el și conducerea clubului.

„Legat de Nemec s-au scris minciuni că ar fi fost obraznic. Niciodată n-a fost așa acest om! Ne-a anunțat de problemă și l-am înțeles cu totul, toții băieții și staff-ul îl susținem necondiționat.

Este la antrenament, cu noi. Există seriozitate la antrenamente și nu există probleme de indisciplină cum poate unii vor să se creadă. Toți trag de ei și își doresc binele lui Dinamo”, a spus Mario Nicolae pentru Gazeta Sporturilor.

Ce se întâmplă cu petrecăreţii de la Dinamo: „Nu scapă nimeni!”
Jucătorii lui Dinamo au avut un tricou cu un mesaj de susținere pentru Nemec

Vizavi de eventuala sancționare a fotbaliștilor care au chefuit înaintea etapei cu Clinceni (1-3), managerul sportiv a declarat: „Nu scapă nimeni. Dar acum avem ceva de realizat împreună, de aceea li s-a explicat că depinde de ei. E soarta lui Dinamo la mijloc”.

VIDEO Dan Matei Agathon aduce vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Viitorul lui Gigi Mulțescu a fost decis! Conducerea lui Dinamo a făcut anunțul: „Cu formula asta mergem înainte”

Ricardo Grigore, taxat dur de un fost căpitan al lui Dinamo: „Joacă sau nu joacă, pentru el e totuna!” » Ce vină are clubul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  12 Aprilie 2021, 04:04

„Nu scapă nimeni."...(Amarnica va fi pedeapsa..:)))..." Dar acum avem ceva de realizat împreună" (adica aia stiau de dinainte ca fara ei...e mai greu)..." de aceea li s-a explicat că depinde de ei"...(perfect. li s-a explicat. au inteles ?).... "E soarta lui Dinamo la mijloc”...mda ...frumoase vorbe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează