FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ricardo Grigore, taxat dur de un fost căpitan al lui Dinamo: „Joacă sau nu joacă, pentru el e totuna!” » Ce vină are clubul

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 09:40 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 10:14

Giani Kiriță, fost căpitan la Dinamo, a vorbit despre situația fundașului Ricardo Grigore, care dat o petrecere cu lăutari, împreună cu alți colegi, chiar înainte de meciul cu Academica Clinceni, 1-3.

Fost campion cu formația alb-roșie, Kiriță crede că problema lui Grigore, dar și a altor jucători de la Dinamo, este lipsa unor foști fotbaliști importanți în conducerea clubului.

Giani Kiriță se ia de Ricardo Grigore

„Ricardo Grigore este un copil crescut de Dinamo, dar nu a avut repere să știe ce înseamnă Dinamo. Intră, joacă sau nu joacă, pentru el e totuna!

Nu ştie ce înseamnă Dinamo! Nu a fost educat în spiritul ăsta! Toţi foştii dinamovişti mari au fost daţi afară. Jucătorii nu avut de la cine învăţa. Ricardo Grigore avea repere, dacă erau ei în vestiar. 

Dacă venea un Marius Niculae şi îi zicea «Bă, vezi că aici e Dinamo! Trebuie să respecţi tricoul acesta!», altfel înţelegea. Asta trebuie să fie la Dinamo", a declarat Giani Kiriță la TV Telekom Sport. 

VIDEO Giani Kiriță, momente șocante în vestiarul „câinilor”: „Am dat foc ziarului! Pe el l-am bătut! Obraznic, nu făcuse nimic pentru Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Giani Kiriță a luat în colimator unul dintre liderii lui Dinamo: „Și eu pot să driblez până pierd mingea”

Dinamo, calcule pentru banca tehnică: ședință la Săftica! Ce urmează pentru „câini” + Mulțescu: „Înclin să mă opresc, s-au adunat prea multe”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează