FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii, lăsați fără mașini după ultima decizie a conducerii! Iuliu Mureșan: „Li s-a oferit prea mult față de ce dădeau”

Jucătorii lui Dinamo au rămas fără mașini
Jucătorii lui Dinamo au rămas fără mașini

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 15:16 / Actualizat sambata, 07 august 2021 15:23

Dinamo a încheiat colaborarea cu firma care furniza mașini pentru fotbaliștii echipei.

Vineri, 6 august, jucătorilor lui Dinamo li s-a transmis că sunt nevoiți să predea mașinile primite de la club. Motivul? Parteneriatul dintre Dinamo și firma auto care furniza autovehiculele pentru fotbaliști, Sixt, nu a fost prelungit.

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a explicat de ce, susținând că înțelegerea dintre cele două părți era dezavantajoasă pentru clubul din Ștefan cel Mare.

Având în vedere localizarea bazei de la Săftica, în afara Bucureștiului, oficialii lui Dinamo se văd nevoiți să găsească o alternativă curând. Mai ales că unul dintre jucători, Alexandru Răuță, are stipulat în contract faptul că trebuie să i se asigure mașină.

Iuliu Mureșan explică de ce au rămas jucătorii lui Dinamo fără mașini

„Nu am mai prelungit contractul cu firma Sixt, din anumite motive. Încercăm să găsim o altă firmă cu care să facem un nou contract. Era un contract care a fost făcut dezavantajos pentru club și am discutat cu cei de la Sixt, s-a negociat intens cu ei câteva zile, dar n-am ajuns la o înțelegere.

Li s-a oferit prea mult față de ce dădeau. Adică, știți că există o grilă pentru publicitatea oferită de club: pe tricou în față costă o sumă, pe spate este altă sumă, pe mâneci, pe șold. La fel și minutul de publicitate pe led.

Ei aveau foarte mult față de suma lunară pe care o ofereau. Astfel că, am încercat să găsim alte soluții, dar nu le-au acceptat și au preferat să nu prelungească contractul.

Un singur jucător are mașină în contract. Este vorba de Răuță. Unii jucători au avut mașini, fără să aibă stipulat asta în contract.

Dar noi o să încercăm să rezolvăm problema, mai ales că foarte multe lucruri s-au rezolvat, în ultima perioadă. Sigur că și cu mașinile o să căutăm o altă firmă, pentru că e greu să te deplasezi până la Săftica, dacă nu ai mașină”, a spus Mureșan pentru Fanatik

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mario Nicolae, răspuns tăios după ce a fost acuzat că a plecat cu aparatura de la Săftica: „Minciună, dezinformare”

S-a antrenat cu Dinamo, dar „câinii” nu-l pot transfera: „E foarte bun, l-aș lua în primul minut”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
paolo12
paolo12  •  08 August 2021, 06:11
Postat de creeperno115 pe 07 August 2021, 22:36

A uitat ca spaniolii au plecat in iarna

Nu e nimic ca ati pierdut sponsorul care va dădea mașini. Bine ca l-ați păstrat pe cel care va repara moca closetele de la Saftica.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  08 August 2021, 06:11
Postat de rocky5 pe 07 August 2021, 21:39

La Dinamo nu sunt jucatori străini!

Ma refeream la faptul ca va aduce jucatori straini Muresan ptr comisioane !

creeperno115
creeperno115  •  07 August 2021, 22:36

A uitat ca spaniolii au plecat in iarna

Vezi toate comentariile (17)
Comentează