FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kamil Bilinski își pune speranța în fani: „Altă soluție nu există la Dinamo!”

Bilinski, numărul 99, este cotat în acest moment de Transfermarkt la 200.000 de euro
Bilinski, numărul 99, este cotat în acest moment de Transfermarkt la 200.000 de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2020 20:25

Kamil Bilinski (32 de ani), fostul atacant al lui Dinamo, consideră că fanii sunt singurii care pot salva clubul din „Ștefan cel Mare”. De altfel, polonezul și-a manifestat respectul față de suporterii alb-roșilor.

  • Bilinski a fost fotbalistul lui Dinamo în perioada ianuarie 2014 - iulie 2015;
  • Vârful, în prezent legitimat la Podbeskidzie Bielsko-Biala, a marcat de 18 ori în 51 de meciuri jucate pentru „câini".

„Această inițiativă a suporterilor este extraordinară, pentru că situația clubului este dificilă. Cât timp suporterii reușesc să salveze echipa și să o ajute să obțină licența, cred că este un demers foarte bun.

Cu toții știm că Dinamo are suporteri minunați, oameni care iubesc cu adevărat clubul și care susțin echipa atât la bine, cât și la rău. Dacă actualul patron, Ionuț Negoiță, a spus că doar fanii mai pot salva Dinamo, înseamnă că nu există altă soluție.

Fanii lui Dinamo sunt cei mai fanatici suporteri pe care i-am întâlnit de-a lungul carierei. Datorită lor a ajuns Dinamo să fie o echipă atât de specială pentru mine. Dacă te transformi într-un câine roșu, vei rămâne un câine roșu pentru tot restul vieții”, a declarat Bilinski, la TV Digi Sport.

S-au terminat negocierile dintre ADPD și tabăra lui Ionuț Negoiță

Reprezentanții Asociației „Dinamoviști pentru Dinamo" s-au întâlnit în această după-amiază să negocieze preluarea pachetului de 82 la sută ale acțiunilor Ionuț Negoiță. 

Nu s-a ajuns la un acord însă. Patronul a anunțat că acțiunile sale costă 1 leu, doar că mai sunt și datorii (pasive) ale clubului, cifrate la peste 2 milioane de euro. ADPD ar vrea ca acestea să fie achitate de asociație în decurs de mai mulți ani - toate detaliile, AICI.

VIDEO Gabriel Cânu descrie momentele grele după meciul Dinamo - Vaslui: „Două zile nu am mai mâncat”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ioan Andone, detalii de la negocierile spanioli - Negoiță: „Le-am povestit ce e Dinamo, ei cumpără fără să vadă. Sunt discuții, și-ar dori ca eu să fiu președinte”

DDB, prima reacție la posibilitatea ca Dinamo să fie preluată de spanioli: „Ar fi fabulos”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  21 Aprilie 2020, 23:09

Respect

Vezi toate comentariile (1)
Comentează