FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ioan Andone, detalii de la negocierile spanioli - Negoiță: „Le-am povestit ce e Dinamo, ei cumpără fără să vadă. Sunt discuții, și-ar dori ca eu să fiu președinte”

Ioan Andone ar putea fi președintele lui Dinamo
Ioan Andone ar putea fi președintele lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 14:13

Ioan Andone (60 de ani) a încercat să se implice în salvarea clubului Dinamo și le-a propus unor investitori spanioli să preia echipa. Fostul antrenor ar fi urmat să devină președintele echipei, iar acționar principal ar fi fost Herminio Menendez, a dezvăluit azi GSP.ro. (Detalii AICI). În replică, Negoiță a precizat că discuțiile ar fi picat (AICI). 

Contactat de Gazeta Sporturilor, Ioan Andone a dat detalii despre oferta făcută de iberici și despre discuțiile purtate de spanioli cu Ionuț Negoiță. 

„Nu pot să comentez nimic. Cunosc oamenii, m-au căutat și m-au întrebat, dar mai mult nu. I-am pus în legătură cu cei de la Dinamo. Dacă se vor înțelege, pot să spun mai multe. Sunt niște negocieri. Dacă unii cred că e prea puțin sau prea mult, e părerea lor. Nu mă interesează. O să vedem câți bani vor, cum vor.

Spaniolilor le-am explicat ce e Dinamo. Iar asta e o chestie mai veche, din februarie. Oamenii nu au călcat prin București, nu au văzut Săftica. Cumpără ceva sau investesc o grămadă de bani, și sunt câteva milioane numai pentru datorii, cât or fi alea, și bugetul petru anul viitor, fără să vadă. Le-am povestit cum arată Săftica, ce e Dinamo, că nu are stadion încă. E greu acum de vorbit. Ei nu au văzut, nu au fost la un meci. Doar au văzut imagini, din ce le-am trimis eu.

Sunt niște negocieri pe care nu le port eu. E oferta făcută după actele date de Dinamo. La negocieri te joci. Eu nu sunt implicat. Eu îi cunosc pe spanioli și și-ar dori foarte mult ca eu să fiu președinte, să lucrez cu Herminio Menendez, pe care-l cunosc foarte bine. Fiecare oferă ce crede că poate. Important e că vor Dinamo”, a precizat Andone pentru GSP.ro. 

Ionuț Negoița a oferit prima reacție pe subiectul dezvăluit de Gazetă - AICI

Au fost doar discuții telefonice cu spaniolii. Li s-au trimis acte, tot, ca să știe oamenii în ce se bagă. Eu am vrut să ajut Dinamo. Una e să ne așezăm la masă, să le arătăm ce proprietăți are Dinamo, cum e Săftica, ce mai trebuie investit. Sunt multe lucruri. Eu sper să fie o soluție pentru Dinamo. Sper din tot sufletul. Să vedem ce va fi în continuare. Contează binele lui Dinamo”, a declarat Ioan Andone pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Negoiță ascunde de o săptămână negocierile cu un fond de investiții spaniol

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

DDB, prima reacție la posibilitatea ca Dinamo să fie preluată de spanioli: „Ar fi fabulos”

Negoiță ascunde de o săptămână negocierile cu un fond de investiții spaniol! Andone ar deveni președinte, iar principal acționar va fi Herminio Menendez, omul care a salvat Sevilla de la faliment!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
creeperno999
creeperno999  •  21 Aprilie 2020, 23:18

Poate sa vina si un extraterestru sa cumpere clubul dar nu va reusi caci negoita inca are pretentii

2122928397743138
Rudy Stanciu  •  21 Aprilie 2020, 20:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Datoriile nu pot fi estimate decat vag.. !Oricum o mare problema ramane gajarea bazei de la Saftica,pe o suma inca neprecizata,iar potentialul cumparator s -ar putea alege cu o mare surpriza,de la Nevoita te astepti la orice !

persanu
persanu  •  21 Aprilie 2020, 19:33

Cea mai bună întrebare care poată fi adresată domnului Negoiță ar fi, de ce nu vrea nimeni sa ia o echipă gratis cu nume fani si palmares plus bonus loc in divizia 1? Eu nu cred că nu se găsește cineva sa cumpere această echipa fie ea si cu 5 milioane de euro datorie. Nu pot sa concep așa ceva. Pana acum râdeati de Steaua ca valorează 3 lei si 5 parale. Iar Dinamo nu se da nici gratis? Orice echipă din lumea asta are datorii la vânzare ca orice alte firme. Ma gandesc totuși ca sunt echipe ca Steaua care a băgat milioane de euro in echipă si se scaldă cu echipe de județ. CFR Cluj venită de nicăieri, a făcut si stadion si a ajuns sa câștige bani frumoși si nu a avut si nici nu va avea vreodată potențialul pe care il are Dinamo. Dinamo atrage sponsori si fani. Totuși nu înțeleg de ce un Țiriac nu s-ar implica, asa cum se zice ca e Dinamo fara stadion fara nimic, joaca cu chirie plătită pe național arena ca 5 milioane datorie si alte 10 milioane bagate pentru el sunt 10 mașini de colecție. Este incredibil ce se întâmplă cu si la această echipă...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează